Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Çok Hüzünlendiğiniz One Piece Sahnesi

Hiluluk'un ölümü ve Nami:help me.Ben merry'nin yakıldığı sahnede hiç duygulanmadım açıkçası.

Ya konu hortlamış ama geçen gün arkadaşla beraber tekrar OP i izlerken tekrar göz yaşlarımı tutamadım. Robin'in geçmişi ile başlayıp , Ohara'da dışlanması annesine olan özlemi , Ohara olayı , annesine sarılması , Saul'un ölmesi , şeytan olarak görülüp ihanete uğraması DEFALARCA .Tek umudu olan kitabelerddncd bir şey çıkmayınca artık ölmek istemesi . Karizma Enies Lobby dizilişi. Sogeking in bayraktan meşale yapması ve meşhur Luffy sorusu... Ardarda 7 - 8 bölüm izleyop buralara gelen benim o meşhur cümleyle akan göz yaşlarım. (dostum One Piece demişsin ama Elfen Lied bu) Onun dışında ne Merry e nede herhangi bir başka sahneye böylesi birşey duymadım heralde. Belki Kuma'nın dağıtışı ve delikli Ace oğlan sahneleri ama onlarıda manga'dan okuyunca o kadar etkili olamıyor.

Chopper ve Hiluluk . Anime bölüm 86 . 24dakika boyunca tüylerin diken diken izlenildiği belkide TEK sahne .

bhdr

DR. Hiluluk(Özellikle o 4-5 bölüme has arka fonda çalan bir müzik vardı. O müzik bambaşka bir hava veriyordu.)

Edit: Ayrıca defalarca izlenmesine karşınhala aynı etkiyi göstermektedir.

''Zoro, Sanji, Usopp, Nami... Üzgünüm. Ben ölüyorum.'' >>> ''Hahahahaha... Hey, yaşıyorum. İyiyim.'' Burada gerçekten üzülmüştüm ben. Ama sonrasındaki tepkiler gerçekten muhteşem, bende de onlardan farklı değildim.:D One Piece'in en sevdiğim kısımları arasındadır burası.

Birde Luffy'nin çocukluğunda, ''Motto motto motto motto...'' diye ağladığı yer var.

Water 7'dan ayrılırken Robin'in Franky'nin Kutsal Emanetleri sıktığı zaman :(

Edit:O anı izleyipte canı yanmayan erkek yoktur heralde :(

Merry gittiyse nomuş hiçde üzülmemiştim
ace in öldüğünü hepimizi önceden biliyoduk allaha şükür
zoro nun meşhur sahnesini çok üzülmüştüm ''Nanimo Wagata!''

taa ne zaman hilukuka oy vermiştim.
Ciddi anlamda chopperli bolumler beni en çok duygulandıran bölümler olmuştu.Luffynin o dağa tırmanışı,Chopperin genel hikayesi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık