Haber gibi paylaşım yapmıştın yapmıştın ama haberle alakası yoktuHiç hatırlamıyorum öyle bir konu. Ne ile alakalıydı?
Haber gibi paylaşım yapmıştın yapmıştın ama haberle alakası yoktuHiç hatırlamıyorum öyle bir konu. Ne ile alakalıydı?
Konuyu silmediysem, bakarım veritabanından.Haber gibi paylaşım yapmıştın yapmıştın ama haberle alakası yoktu
Aslında reiperin komik ya ama üst üste okuyunca seninki de arada kaynıyor.Yalnız konu caps konusuna dönmüş halbuki ben yorum için açmıştım.
İyi demişim ama komik değil gibi.
Onun yorumu bence de güldüren cinsten ama bundan daha fazla kahkaha attıran çok mesajı vardır.Aslında reiperin komik ya ama üst üste okuyunca seninki de arada kaynıyor.
Takip edene değil takip ettiğin kişiye açık.Hangi kitap ya, okuma yazmayı her şeyi Dofy mi öğretti. Law ekmek yemeyi sevmiyor demiştim, ekmek yediği yere ihanet ettiği için.
Profil takip edene açık.
Geçen dedim onu daha, Law'ı tepeden tırnağa eğitti, koluna altın bilezik koydu. Kitaplar yığdı önüne, Lufy daha okuma yazma bildiği şüpheli. Gerçi Op de bilgili kişiler zayıf oluyor, sanki okuyunca mantık devreye giriyor, aptalca hareket edemiyorsun, güçlü olamıyorsun gibi.Takip edene değil takip ettiğin kişiye açık.
Önüne kitap koydu felan demiştin ya hani onu diyorum .d