Adam hepinizin psikolojik sorunları var falan der gider. @Smoker bayılır öyle tiplere dkashklsdfÜstadı foruma davet etmek lazım efsane tartışmalar döner burda.
Adam hepinizin psikolojik sorunları var falan der gider. @Smoker bayılır öyle tiplere dkashklsdfÜstadı foruma davet etmek lazım efsane tartışmalar döner burda.
Bana “buranın sahibini getirin onunla tartışacağım” dermiş gibi geliyor dıdkmsfAdam hepinizin psikolojik sorunları var falan der gider. @Smoker bayılır öyle tiplere dkashklsdf
Bu arkadaş Mama'nın Quenn'i yerden yere vurmasını görünce nasıl bir tepki verecek acaba çok merak ediyorum. Kafasinda yıldırımlar falan mı çakacak acaba. Şey olur heralde "Heaaa yonkoular demek ki en güçlü 4 korsan oluyor!!" yada tam tersi "Yav bu Van pis de ne saçma bir anime oldu iyice sictilar icine.".
Doflamingo WB'ye tek atar demişliğim var. Sayılır mı?Neye şaşırıyorsunuz? Bizim forumda da Sağkol (özellikle Beckman için) Amiral alır, Yonko alır yorumları var.
Queen de demiş ama.
Bu gidişle kendimize güleceğiz, seri bitmeyince.Gülecek çok yorum var.Güle Güle hangisine güleceğimizi şaşırdık.
Sen demişsen doğrudur.Doflamingo WB'ye tek atar demişliğim var. Sayılır mı?
Queen Big Mam'ı yenmedi mi zaten? Mangayı tahmin etmiş adeta.
Burada yazdıklarının çoğuna ben de katılıyorum. Mantıklı adammış." 2 yıl önceki Lucci, 2 yıl sonraki tüm süpernovaları(Luffy hariç) kolay zorlukta döver."
Bir one piece instagram sayfası yöneticisinin yazdığı yorum. Bu adamı 50k kişi takip ediyordu. Aynı adam en güçlü listesi yaptığında Roger(Prime) 4. Sırada, Kuzan 2, Sakazuki 1. Sırada.
Şaka mı? Gerçek mi?Burada yazdıklarının çoğuna ben de katılıyorum. Mantıklı adammış.
2 yıl demeyelim de güncel Lucci Luffy hariç herkesi alır bence.Şaka mı? Gerçek mi?