Bu yorum beni hem üzdü hemde çok güldürdü.
Oden çorbasından corona virüsü bulaşır mı?
Oden çorbasından corona virüsü bulaşır mı?
Değil.Dragonda bulut meyvesi vardır, komik değil mi?
Yav o kapıyı beyaz sakal gelse kıramazdı özel metal o darbeye dayanıklı genede Sanji yamultmuş o metali. Zoroya bak 2 yıl öncesinde herif mumu kesemiyo demiri kesemiyo hapsedilip duruyo Sanji hapsetmek için dünyada eşibenzeri az özel metal kapı yapmışlar daha ne olsun.
Dazı Sanjide yenerdi Sadece Diblejambesini aktive etse yeter ama Oda Sanjiye en baştan RSi verseydi Sanji çok güçlü olurdu Lucci bile dayanamazdı karşısında. Görünmezlik Sanji gibi birine verilince çok tehlikeli biri yapar onu bu.
Aradın mı birde46 sayfada bir tane yorumumu görmemek beni açıkçası üzdü. Kıymetim bilinmiyor.
46 sayfada bir tane yorumumu görmemek beni açıkçası üzdü. Kıymetim bilinmiyor.
Her türlü komik bu ahsgdjfsdfTam hatırlamıyorum ama 4 5 sene önce Bege mi neydi kullanıcı adı En sevdiğiniz karakterler isimli bi konuya Begein sabaody arctaki bi ss sini alıp ''En sevdiğim Bege ismini bilmiyorum ama 2. Şu 3. Bu...'' gibi animedeki random çizilmiş bege tayfasındaki karakterleri göstermişti yuvarlak içinde. Çok güldüydüm ona ya ahahaha. Yazınca komik değil tabii...
AhahahahaTam hatırlamıyorum ama 4 5 sene önce Bege mi neydi kullanıcı adı En sevdiğiniz karakterler isimli bi konuya Begein sabaody arctaki bi ss sini alıp ''En sevdiğim Bege ismini bilmiyorum ama 2. Şu 3. Bu...'' gibi animedeki random çizilmiş bege tayfasındaki karakterleri göstermişti yuvarlak içinde. Çok güldüydüm ona ya ahahaha. Yazınca komik değil tabii...