Manga bölümü 923. Kaido'dan tek yiyen luffy üzerine yapılan yoruma verilen cevap:
Ulan gene kahkaha attım

Ulan gene kahkaha attım

Tam isabet,işte aynen bunun gibi şeyler lazım bize.Manga bölümü 923. Kaido'dan tek yiyen luffy üzerine yapılan yoruma verilen cevap:
![]()
Ulan gene kahkaha attım![]()
Desene konuyu bi ben anlamışımTam isabet,işte aynen bunun gibi şeyler lazım bize.![]()
Ben senin kirli konuşma yorumuna güldüm geçen hafta.1-) ''Sanji'nin bacısı donla geziyor.'' Böyle bir yorumun varlığından yeni haberdar olsam da çok hoşuma gitti.
2-) Geçen bölüm yapılan ''Olum Kaido Yoldan geçerken almış lan'' yorumu. Gerçi geçen bölümde güldüğüm çok fazla şey vardı; ama aklıma ilk bu geldi. Geçen bölüm; mizahi yorum sıklığı bakımından forumun zirvesi olabilir.
3-) Doflamingo'nun Zincirlerini tutma karikatürü. Yapan @Monkey D. Dragon ya da @twei sanırım. Gördükçe gülüyorum onu da.
Aslında tam da; sağ kol seviyesi görmedikleri adamın sağ koluna Jack'i aldıran Zoro fanlarına laf atmalık bir konu olmuş ama çok güzel düşünülmüş bir konu olduğundan kimseye sataşmadım.![]()
Gördüm şimdi teşekkür ederim.İlk maddeni linkledim önceki mesajımı editleyip, bakabilirsin.
O karikatürü yapan bendim evet. Twei sıklıkla kullanır benim karikatürleri karıştırman doğal![]()
Çok teşekkür ederim.Ben senin kirli konuşma yorumuna güldüm geçen hafta.