Belki aklında farklı kalmıştır diye düşündüm.Sayet bu cümlede gülenecek bir şey yok. Bana göre doğru ve yerinde olmuş.
Belki aklında farklı kalmıştır diye düşündüm.Sayet bu cümlede gülenecek bir şey yok. Bana göre doğru ve yerinde olmuş.
Yok yok senin gibi bende düşünüyorum yine dövüşseler luffy yine çok çok zorlanır fakat arkadaşın yazdığı baştan aşağı tezat. Onun yazdığı luffy kaido seviyesinde ama yonko gücünde değil demek gibi.Ben “katayla denk dövüşecek seviyede ama kata seviyesinde değil” gibi bişey yazmıştım. Odur belki.
Edit: değilmiş
Bu yoruma güldüm işteYok yok senin gibi bende düşünüyorum yine dövüşseler luffy yine çok çok zorlanır fakat arkadaşın yazdığı baştan aşağı tezat. Onun yazdığı luffy kaido seviyesinde ama yonko gücünde değil demek gibi.
Yameroooooo.Ona göre gerçek sağ kol King,Marco,Shiryuu imiş.
Şöyle bir oneri soyluyor doğru mu yanlış mı oldugu hakkında yorum yapmadan:
Tayfa fazlalığı nedeniyle(hatirladıgım kadariyla)Queen=Katakuri ondan sonra Smoothie=Jack ve ondan sonra da Cracker=Yk4 seviyesi.
Bir de Shiryuu son rakip oldugu icin yonkou imiş.Yameroooooo.
Kata Luffy'e yenildiği için sağ kol değil. Çünkü Zorosuna karşı kullanılabilir bu durum. Zorosunu sürekli övmesi gerek. Shiryuu ise otomatik olarak Yonkou gücünde. Çünkü Zoro ileride onla eşleşecek muhtemelen ve...Zorosunu övmesi gerek.Bir de Shiryuu son rakip oldugu icin yonkou imiş.
O yorumu görmedim galiba. Ss atsana.Konu başlığını okuduğumda biraz gülerim diye girdim ama sadece 1 defa güldüm, o da Sanji'nin bacısı mesajıydı. Burası "forumda beğenmediğim yorumlar" konusuna dönmüş. İlk sayfalarda birisi bunu en baştan öngörmüş. Tebrik ediyorum.