MoP'un ben ''böyle dedin'' dediğimde ''ben değil geçen biri yazmış ben de çok güldüm'' demesi de iyiydi."Sanji'nin bacısı donla geziyor."
Daha iyisini görmedim. :/
MoP'un ben ''böyle dedin'' dediğimde ''ben değil geçen biri yazmış ben de çok güldüm'' demesi de iyiydi."Sanji'nin bacısı donla geziyor."
Daha iyisini görmedim. :/
Ahaha o da iyiydi harbiden. :/MoP'un ben ''böyle dedin'' dediğimde ''ben değil geçen biri yazmış ben de çok güldüm'' demesi de iyiydi.
Zeusu kim durduracak denizcilerden? Sadece zeus denizcileri telef eder.
O zaman Enel de tek başına Denizciler'in işini bitirdi diyebiliriz.
Enel farklı. Haki ile temas edersin. Zeusa haki de işlemiyor. Ne yapsan içinden geçecek.
Brook, Zeus'u kesip saf dışı bıraktı. Darbe alıyor yani. Üstelik bulut özelliği gösteriyor. Kuzan'ın onu dondurması saniye sürmez.
Hayır brook istisna. Brookun meyvesi buna imkan sağlıyor. Perona da muhtemelen zarar verebilir. Denizcilerde bu tipte meyve görmedik. Mesela luffy haki ile vuramadı. G4 açsın gene çizik atamaz. Kuzan dondursa o buzu yok edecek güçleri var.
son favorim buZeus'u, mitolojideki Zeus ile karıştırdığına karar verdim.
Oysaki ben bu konuda haklıyım. Garp zeusa nasıl zarar verebilir? Bigmom Zeus ve prometheus için benim klonum diyor. Ruhları benle aynı diyor. Üstelik ekstrem durumlar haricinde temas edemiyorsun.son favorim bu
Ben haklı haksız aramıyorum, zeusu mitolojideki zeusla karıştırdığına karar verdim cümlesini okuduğumda baya baya kahkaha attım o yüzden buraya yazdım. Yoksa amacım kimseyle dalga geçmek ya da haklı haksız aramak değil.Oysaki ben bu konuda haklıyım. Garp zeusa nasıl zarar verebilir? Bigmom Zeus ve prometheus için benim klonum diyor. Ruhları benle aynı diyor. Üstelik ekstrem durumlar haricinde temas edemiyorsun.
Valla mangada fiziksel hasarın haki ile de verilemediğini gördük .sırf bu yüzden Zeus kaidoya karşı elimizdeki en büyük güç. Kaido da zarar veremeyince o zaman anlayacaksınız.Ben haklı haksız aramıyorum, zeusu mitolojideki zeusla karıştırdığına karar verdim cümlesini okuduğumda baya baya kahkaha attım o yüzden buraya yazdım. Yoksa amacım kimseyle dalga geçmek ya da haklı haksız aramak değil.
Zira ben, o manga sahnelerini net hatırlamıyorum, kim dokunmuş kim kesmiş kim dokunamamış bilmiyorum. Net bir şey iddaa edemem.