Milletin içinden geçmesi hoşuna mı gidiyor?Bende Akainun'nun sahnelerine gülüyorum : )
Yok be haksızlık yapma forumun mizah seviyesi iyi zaten normalde de. Arşiv gibi bir şey olsaydı şu konuya yığılsaydı iyi de gülüp eğlenirdik ama yok işte. Konu güdük kaldı bu yüzden.Forumun gözde üyeleri hep şaka yapıyor artık. Hep @Millennium Wizard 'un suçu.
Konuyla birlikte şaka dozajı arttı. Görmek istemeyen şaka yapandır!!Yok be haksızlık yapma forumun mizah seviyesi iyi zaten normalde de. Arşiv gibi bir şey olsaydı şu konuya yığılsaydı iyi de gülüp eğlenirdik ama yok işte. Konu güdük kaldı bu yüzden.
Demek en baştan hedef bendim Hadi ordan toplasan kaç mesaj atmışımdır zatenKonuyla birlikte şaka dozajı arttı. Görmek istemeyen şaka yapandır!!
Hah. Mesaj sayısı üzerinden toplum önünde ima. Belaltı derler buna. Bana eyvallah.Demek en baştan hedef bendim Hadi ordan toplasan kaç mesaj atmışımdır zaten
Hahah sana dokunacağını düşünmemiştim bile, olacağı varmışHah. Mesaj sayısı üzerinden toplum önünde ima. Belaltı derler buna. Bana eyvallah.