AkaAshi 24 Haz 2021 #82 Adam artık Luffy bile çizmiyor Zoro, Sanji, Chopper ve Nami bu arc yeterli ilgiyi gördü. Geri kalanlarda sıra.
Adam artık Luffy bile çizmiyor Zoro, Sanji, Chopper ve Nami bu arc yeterli ilgiyi gördü. Geri kalanlarda sıra.
Arthur Morgan 24 Haz 2021 #85 Robin'i sevsem de varlığıyla yokluğu bir. Bu kadar kilit bir karakterin bu kadar silik işlenmesine hep şaşırmışımdır.
Robin'i sevsem de varlığıyla yokluğu bir. Bu kadar kilit bir karakterin bu kadar silik işlenmesine hep şaşırmışımdır.
Mercury 24 Haz 2021 #86 Franky tayfaya katıldığı arc'ta bile ön planda değildi. Karakteri severim, ama bana hiç tayfa üyesi havası vermiyor. Tayfayla etkileşimi en az olan karakter de Franky gibi.
Franky tayfaya katıldığı arc'ta bile ön planda değildi. Karakteri severim, ama bana hiç tayfa üyesi havası vermiyor. Tayfayla etkileşimi en az olan karakter de Franky gibi.
Kozuki Oden 24 Haz 2021 #90 Chris dedi ki: Net robin. Kadını bir salsalar şovunu yapacak da nerede oda da o hareketler.. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Aşığım şu kadına ya daha çok Robin görmek istiyorum :3
Chris dedi ki: Net robin. Kadını bir salsalar şovunu yapacak da nerede oda da o hareketler.. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Aşığım şu kadına ya daha çok Robin görmek istiyorum :3