Luffy affetmiş adamı yaw. Bize saygı duymak düşersadlkfjsdMsnsjsjsjsjsjs aga luffy e yapılanlar kanıma dokundu çok unutamıyorum
Luffy affetmiş adamı yaw. Bize saygı duymak düşersadlkfjsdMsnsjsjsjsjsjs aga luffy e yapılanlar kanıma dokundu çok unutamıyorum
Bence bu Sanji'nin 3. hakedişi falan. Adam o kadar kallavi hain yani. Birden fazla kez haketmiş. Adam dediysem de lafın gelişiArkadaşlarını bırakıp fahişe aramaya giderek, Sanji bu ünvanı haketmiştir...
En büyük hain Luffy'i kucağında taşıyan Zoro'dur, insan kaptanını kucaklar mıBence bu Sanji'nin 3. hakedişi falan. Adam o kadar kallavi hain yani. Birden fazla kez haketmiş. Adam dediysem de lafın gelişi
Kesinlikle öyle fandaş. Daha da hainlik yapar bu. Yani şimdilik 3...Bence bu Sanji'nin 3. hakedişi falan. Adam o kadar kallavi hain yani. Birden fazla kez haketmiş. Adam dediysem de lafın gelişi
Utanmaz herif bir de bu yetmezmiş gibi kaçıyor...En büyük hain Luffy'i kucağında taşıyan Zoro'dur, insan kaptanını kucaklar mı
Hiç sorma ya, kendin kaç senin hayatın kaçarak geçti zaten artı sen kaptan mısın ? Hayır değilsin, sen kim köpeksin kaptanını kaçırıyorsun ! Kaptanın hayatı boyunca bir kere kaçmamış, adamın iki dakika gözleri kaydı diye kucağa alıp kaçırmak nedir, var mı böyle bir rezillik ya, sonra Teach'e, Squardo'ya falan oy atarlar, bu adamlar kaptanlarını mı kuçakladılar da bu kadar oy aldılar adalet yok bu dünyadaUtanmaz herif bir de bu yetmezmiş gibi kaçıyor...
Harbiden öyle ya çok haklısın Red. Yani utanmaz arlanmaz ya. Onun yüzünden kucakta geziyor Luffy denildi. Kaptanını rezil etti. Halbuki bırakaa Luffy baygınken Kral haki salacak. Kucağına alıp kaçtığında bile, Luffy o haliyle gözlerini dikmiş Apoo’ya bakıyordu. Ahlaksız Zoro bak yine sinirlendim yaaa!!!Hiç sorma ya, kendin kaç senin hayatın kaçarak geçti zaten artı sen kaptan mısın ? Hayır değilsin, sen kim köpeksin kaptanını kaçırıyorsun ! Kaptanın hayatı boyunca bir kere kaçmamış, adamın iki dakika gözleri kaydı diye kucağa alıp kaçırmak nedir, var mı böyle bir rezillik ya, sonra Teach'e, Squardo'ya falan oy atarlar, bu adamlar kaptanlarını mı kuçakladılar da bu kadar oy aldılar adalet yok bu dünyada
Reis'in kalitesini hatırlattın kızgınlığım geçti teşekkürler hacıHarbiden öyle ya çok haklısın Red. Yani utanmaz arlanmaz ya. Onun yüzünden kucakta geziyor Luffy denildi. Kaptanını rezil etti. Halbuki bırakaa Luffy baygınken Kral haki salacak. Kucağına alıp kaçtığında bile, Luffy o haliyle gözlerini dikmiş Apoo’ya bakıyordu. Ahlaksız Zoro bak yine sinirlendim yaaa!!!
Ne demek Red’ciğim her zaman... ?Reis'in kalitesini hatırlattın kızgınlığım geçti teşekkürler hacı
Bu kaptan olmayanlar çok zıplamaya başladılar, kaptan ne demek ya, kaptan diyoruz bak kaptan