"O zaman benim için ölmek üzere yetiştirilecek."Tamamıyla ithamlarla dolu subjektif bir yorum olmuş.
Lafı da itham ve subjektif sonuçta.
Anlıyorum.
"O zaman benim için ölmek üzere yetiştirilecek."Tamamıyla ithamlarla dolu subjektif bir yorum olmuş.
Cora Dofy'e bağlı değil ki ihanet etsin. Babasını öldürdüğü için sevmediği bir garip kardeş sadece. Dofy kendine ihanet etti diye öldürmüyor, ajan olduğunu anlayıp öldürüyor.Hayır mesele o değil. Corazon Doflamingo'ya ihanet etti bu doğru. Fakat Corazon'a hain diyenler (böyle düşünmeyenleri tenzih ediyorum) Doflamingo'ya ihanet etmek gayrımeşru bir şeymiş gibi söylüyor. Bu adam köle taciri, silah kaçakçısı, Smile üreticisi. Bir sürü insanın hayatını karartmış bir adam. Bu adama ihanet vaciptir
Corosan'ın abisine olan ihanetini çok net ifade ettiğimden eminim ama her seferinde kendimden şüphe duymama sebep olduğun için takdir ediyorum.Güven muhabbetine dayanarak ihanet tanımı yapan sizsiniz.
Ortada gerçek bir güvenin olduğu şaibeliyken hem de.
Eee?
Nesini beğenmiyorsun şimdi?
Vayyy...Corosan'ın abisine olan ihanetini çok net ifade ettiğimden eminim ama her seferinde kendimden şüphe duymama sebep olduğun için takdir ediyorum.
Bu yinede corazon'un abisi olduğu ve corazon'un ona hainlik yaptığı gerçeğini değiştirmiyor bence.Kendisini kurbanlık koyun olarak gören abisi mi?
En büyük hainliği yapan sanırım Roci. Son kararımı verdim.Vayyy...
"Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur" diyen Einstein'ın mutlu edebilmişim hea.
Çok sevindim.