Benim şaşırdığım diğer bir konu da hody jones teröristinin hiç oy almamış olması. Prensle yaptığı konuşmada insanlara neden düşmansın sana ne yaptılar diye sorulduğunda ''hiçbirşey'' gibi bir cevapla hainliğinin boyutunu belli ediyor aslında.
Bir tek bende mi bu şekilde bir izlenim oluştu bilmiyorum ama doğuda en sıkıntılı zamanlarda senelerce görev yaptım. Şu balık adam arcında gördüğüm;
Balık adamların yerine Doğu ve Güneydoğu halkını (ırkçı bir yaklaşımda bulunmuyorum o bölgenin halkından bahsediyorum)
Hody Jones oluşumunun yerine de pkk terör örgütünü koyup karşılaştırdığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.
1) Hody jones bütün insanlara (Kendi ırkından olmayanlara) düşmanlık yapıyor, tıpkı pkk gibi,
2) insanları (Kendi ırkından olmayanları) düşman olarak görmeyenleri bile hain ve işbirlikçi olarak nitelendirip infaz etmeye çalışıyor. Yine tıpkı pkk gibi.
3) Bu uğurda içinde bulunduğu coğrafyayı da kaosa sürüklemekten çekinmiyor. Yine tıpkı pkk gibi.
4) Kendi yanlarında doğup büyümüş ve dünyadan bihaber komşuları ve arkadaşları da dışarıdan sağlıklı ve gerçek bilgilere ulaşamadıklarından dolayı Hody Jones ve oluşumunun davalarında haklı olduğunu zannediyorlar. PKK yı destekleyen devlet bize bakmıyor diyip taş atan cahil kesim gibi.
Aynı şekilde TC askeri polisi sana ne yaptı neden düşmansın diye sorulduğunda ''Hiçbir şey ama onları öldürmeliyiz'' cevabını verebilecek çok sayıda örgütçü var. İnsanlara yönelik soykırım yapılmasına sebep olacak kadar büyük sıkıntılar yaşanmamış olmasına rağmen bir tek kendi halkını yalan yanlış ideolojileriyle zehirleyen Hody jones neyin ne olduğunun farkında ve bunun açığa çıkmasını engellemek için sahip çıktığını iddia ettiği halkını da katletmekten çekinmiyor.
Muhtemelen doğuda yaşananlarla (bana göre) fazlaca benzerlik gösterdiğinden dolayı olacak ki benim gözümde Hody Jones den büyük bir hain bulunmamakta. Oyum direk Hody teröristine gitti