Sana bir şey dediğim yok. Senle zaten tartıştık bu konuyu ve anlaştık. Sen kendi bakış açına göre haklısın. Ancak öteki Rosi'ciler senin aksine bir şey koymuyorlar ortaya. Okudum birçok mesajı. Sadece Dof'un kötü oluşu ve Rosi'nin iyi oluşu üzerinden iki cümle ile haklı görüyorlar bu düşünceyi.
Halbuki burada olay iyi kötü değil, ihanetin boyutları. Sana göre o boyut sıfıra yakın, bana göre limitleri zorluyor. Ancak olayı ortada ihanet yoka getirenler var. Bir insan iyi ya da kötü olabilir ancak bu durum iyi olanlara kötü olana her şeyi yapabilme hakkını vermez.
Ben arkadaşlarin girdikleri ve yorumladiklari her seyi acikladim.
Bazi arkadaslar Dof yapmadigi halde o sanki yapmiş gibi bazi seykeri lanse edip. Rosi soyle deseydi Dof boyke yaomazdi gibi sacma sapan yorumlar yazmislar.
Bazilari kardes kardese bunu yapard mi gibi seyler yazmislar tekrar aciklamayacam bu konuyu en az 5 kere aciklamisim.
Bazi arkadaslar dof sanki Rociyi sevmis gibi ve sanki kardesi goruyormus gibi yorum yapmislar bunu da kac defa acikladim.
Seride yasanmis seyleri degistirip kendi aklindakini soyleyenler bile var.
Benim icin Rosi hain degildir.
Benim icin Rosi ne zaman hain olurdu onu da aciklayayim.
Eger kendisini bulup büyütmuş Sengokuyu satip, kendini Dof icin feda edip onu ölümsuz yapsaydi o zaman hain olurdu.
Üstüne bu adam kendini denizci olarak yetiştirmis ve buraya gelip bir korsana ihanet etti diyenler var.
Neyse size göre hain olsun.