Haddini bilmedi, sonra da Jozu haddini bildirdi.Mihawk-WB troll diye okudum ama onada oy atan olmuş ilginç
@Sir Crocodile

Haddini bilmedi, sonra da Jozu haddini bildirdi.Mihawk-WB troll diye okudum ama onada oy atan olmuş ilginç
Oy vermezsin olur biter. Orada yazılıydı yazdım.Sağ alttaki WB'ye bağlı bazı korsanlar Mihawk için endişeleniyor galiba: "Şahingöz!!! Yine mi haddini bilmezlik yapıyorsun? Dikkat et Babalık bu sefer kızacak. Canından olacaksın."
![]()
Yorum da mı yapmayalım? Öyleyse kendi oy verdiği seçenekler dışındaki seçeneklerle ilgili yorum yapan herkese bu mesajı gönder.Oy vermezsin olur biter. Orada yazılıydı yazdım.
Anket sana dersini vermiştir umarım.
Luffy-Kaido'yu anımsayamadım?Kid şenks var Luffy kaido yok.
Kid şenksi indircez dedi diye burda ya hani.Bizim lastik de Kaidoyu indircem diyordu.O niye yok diye şey ettiydim.Luffy-Kaido'yu anımsayamadım?
Ya Kid ve ekibi doğrudan Shanks'i hedef aldı sonra başlarına bir takım talihsizlikler geldi falan ya ondanKid şenksi indircez dedi diye burda ya hani.Bizim lastik de Kaidoyu indircem diyordu.O niye yok diye şey ettiydim.
O daha kötü.Bir tanesini bile indirmek için tüm denizciler toplanıyorken hepsini indircem diyeni forum olarak linç etmeliydik.Ya Kid ve ekibi doğrudan Shanks'i hedef aldı sonra başlarına bir takım talihsizlikler geldi falan ya ondanLuffy tüm yonkouları indireceğini söyledi o kadar. Sonra Law ile olaylar Kaido tarafına çekildi spesifik bir şey yok.
Konuyu yarı ciddi yarı şaka açtım bunu belirtmekte fayda varKid olayı da öyle.
İleriye dönük söylenmiş bir şey. Aynı anda üç yonkouyu karşısına alıp böyle bir laf etse konuya dahil ederdim mesela anlatabildim mi?O daha kötü.Bir tanesini bile indirmek için tüm denizciler toplanıyorken hepsini indircem diyeni forum olarak linç etmeliydik.