Koyarız da kaç seçenek seçilebilir olsun?Valla bi anket ekleyin ya hayrına![]()
Koyarız da kaç seçenek seçilebilir olsun?Valla bi anket ekleyin ya hayrına![]()
Orda savaşa girseydi artistlik yaptığı gibi bir sonuç çıkmazdı.Adam hepsinin hevesini kursağında bırakıp argo tabiriyle raconunu kesip gitti. Ne haddi ne hududu yahu![]()
O zaman savaşa girip bi yonkou daha indirselerdi. Göze alabildiler mi? Hayır. Shanks dediğini yaptırdı mı? Evet. WB ve Ace’in naaşını dahi alıp yoluna baktı mı? Evet. Demek ki o kudreti, o saygınlığı varmış. Şöyle olurdu böyle olurdu havada kalır o saatten sonra.Orda savaşa girseydi artistlik yaptığı gibi bir sonuç çıkmazdı.
http://www.korsanfan.com/konu/koca-ana-korsanları-vs-marineford.6483/page-8#post-849279O zaman savaşa girip bi yonkou daha indirselerdi. Göze alabildiler mi? Hayır. Shanks dediğini yaptırdı mı? Evet. WB ve Ace’in naaşını dahi alıp yoluna baktı mı? Evet. Demek ki o kudreti, o saygınlığı varmış. Şöyle olurdu böyle olurdu havada kalır o saatten sonra.
Bakarım yorumlara da benim için aldığı sonuçlar yeterli açıkçası. Geldi, gördü ve istediğini alıp gitti. Sezar görse Zileyi hatırlar ve duygulanıp ağlar, o derece.
Bilmem ki, 1 veya 3?Koyarız da kaç seçenek seçilebilir olsun?
İşte yorumlarda açıklamamı yaptım.Katılırsın katılmazsın bilemem.Tartışmak istersen de yazarsın özelden.:/ Ben mfde altı boş bir atar gördüm sadece.Bakarım yorumlara da benim için aldığı sonuçlar yeterli açıkçası. Geldi, gördü ve istediğini alıp gitti. Sezar görse Zileyi hatırlar ve duygulanıp ağlar, o derece.
Üç olsun.Bilmem ki, 1 veya 3?
Aynen daha iyi olur sanki.Üç olsun.
Akainu Gorosei tam tutmuyor gibi. Koyayım mı bilmiyorum. Ace Akainu da aynı şekilde.Aynen daha iyi olur sanki.