HımYanlış. Doğrusu Oyaji öbür tarafa herkes bu tarafa.![]()
HımYanlış. Doğrusu Oyaji öbür tarafa herkes bu tarafa.![]()
La sana yüz kere dedim ben Crocodile ı severim diye.Bu Wb karşısında varlık gösterebileceğini kanıtlamıyor ama.Crocodile ı nasıl bir güçle çıkacak diye bekliyorsun bilmiyorum ama en babası owen daifuku ayarı çıkar.Fazlası hayalcilik.Luffy'nin düz yumruğuyla yenilen adam MF de Jozunun darbesinden sonra ağzı yüzü dağılıyor diyorsun adam bir şey olmamış gibi ayağa kalkıyor ki. Jozu'nun düz yumruğu Kuzan'ı dağıtıp ağzından kan getiriyor. Siz seriyi istediğiniz gibi değerlendirdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Düşünebilirsiniz de ama seri geçmişten gittikçe ilerledikçe gelişiyor bunu anlayabilirsiniz. Geçen bölümden Jinbei'den bile bunu anlayabilirsiniz. Seri ilerledikçe de bu böyle devam edecek.
Crocodile çıkınca da daha iyi anlayacaksınız. Geçmişte olan pek çok karakter geri döndüğünde üzerine bir şeyler katarak geldi. Belamy bile haki falan kasıp kendini geliştirmiş. Diyorum ya karakterleri sevmeyen kişilere karşı karakterlerin durumunu tartışmak istemiyorum ama yine de duramıyorum. Bilinmeyen şeyleri şöyle olmuştur böyle olmuştur gibi kesin konuşuyorsunuz.
Kesin öyle olmuştur. Adam kol vermiş vb. kim bilir neler neler oldu ama tek yedi canım. Tek değil çeyrek yemiştir.
İyiydiŞıklara Dof'u koymak diyorum.![]()
La ben WB'yi yener mi dedim varlık göstermenden kastın ne ben diyorum ki tek yemez. Yemez de zaten sana bir çok şey söylüyorum. Sen belli olmayan şeyler ile tek yemiştir diyorsun. Neye göre sadece düşüncene göre ortaya koyduğun hiç bir şey yok. Bu adam yenildikten sonra adamı Shichi yapmışlar.La sana yüz kere dedim ben Crocodile ı severim diye.Bu Wb karşısında varlık gösterebileceğini kanıtlamıyor ama.Crocodile ı nasıl bir güçle çıkacak diye bekliyorsun bilmiyorum ama en babası owen daifuku ayarı çıkar.Fazlası hayalcilik.
Seviyorum takılmayı.Fırsatını buldun sürekli gömüyorsun![]()