Adamın ne balonluğunu gördün be, ne hypeı yapıldı da tutmadı, tam tersi beklentinin ötesinde bi yükseklikte çıktı karakterOden rekora koşar
Adamın ne balonluğunu gördün be, ne hypeı yapıldı da tutmadı, tam tersi beklentinin ötesinde bi yükseklikte çıktı karakterOden rekora koşar
Neyse ki Dof Wanoda değil olsaydı da bir domine nasıl edilir onu okusaydınız rezil iki tane yonkou bir Doffy sama etmiyor ..Dof'un arkasında kalır.
Mihawk da zoroyu ikiye böldü nedir yani ? Üstüne kör etti, Sharinganla geziyor adam ... Babunlar tek atmıştır belki... .sKaidoyu kesen adama balon demek...
Dof severim aslında. Şimdi hatırladım da bir ara Dof ile ilgili bir meme yapacaktım. İçinde Machi'de var.Neyse ki Dof Wanoda değil olsaydı da bir domine nasıl edilir onu okusaydınız rezil iki tane yonkou bir Doffy sama etmiyor ..
Kalsın sen bir şey yapmaDof severim aslında. Şimdi hatırladım da bir ara Dof ile ilgili bir meme yapacaktım. İçinde Machi'de var.
Çok geç.Kalsın sen bir şey yapma
Oden ne kadar güçlü olursa olsun çöpün tekidir Rogerın da dediği gibi :/Adamın ne balonluğunu gördün be, ne hypeı yapıldı da tutmadı, tam tersi beklentinin ötesinde bi yükseklikte çıktı karakter
Nope.Oden ne kadar güçlü olursa olsun çöpün tekidir Rogerın da dediği gibi :/
Bir kere de yanıl be Altın racır djdjjdjdOden ne kadar güçlü olursa olsun çöpün tekidir Rogerın da dediği gibi :/
Ama mihawkın hiç büyük bi olayını göremedik. Her şey söylenti ve lakap adam hakkındaki.Mihawk da zoroyu ikiye böldü nedir yani ? Üstüne kör etti, Sharinganla geziyor adam ... Babunlar tek atmıştır belki... .s