Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Balon Karakter

En fazla şişen balon?

• Ace

Kullanılan: 57 19.3%
  • Mihawk

Kullanılan: 60 20.3%
  • Kid

Kullanılan: 32 10.8%
  • Lucci

Kullanılan: 20 6.8%
  • Crocodile

Kullanılan: 34 11.5%
  • Cracker

Kullanılan: 24 8.1%
  • Shiryuu

Kullanılan: 18 6.1%
  • Dragon

Kullanılan: 28 9.5%
  • Fisher Tiger

Kullanılan: 43 14.5%
  • Fujitora

Kullanılan: 6 2.0%
  • Trafalgar Law

Kullanılan: 11 3.7%
  • Enel

Kullanılan: 33 11.1%
  • Diğer

Kullanılan: 51 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    296
Mama kendi bölgesinde tamamen etkisiz kaldı. Luffy'de dahil diğer bütün taya üyelerine aynı anda tek atabilirdi ama Mugivaralar karşısında maymuna döndü. Tamam güçlü bunu inkar etmiyorum ancak o gücü hiç bir şekilde kullanamıyor, Mama balon değilse kim balon?
Bence de gücünü yeterince gösteremedi ve kendi arcında fazlasıyla sönük kaldı, bu konuda hemfikiriz. Benim gözümde en güçlü Yonko kendisi ama bunu gösteremedi, karakter özelliklerine bakarsak bundan sonra da gösteremeyecek. Ama konuda anlatılan "balon" tabiriyle uyuşmuyor dediğin. Balon olması için forumda abartılması ve gücünün fos çıkması gerekiyor ki forumda hiçbir zaman abartılmadı bu karakter. Aksine ben ne zaman görsem gömülüyordu. Bahsettiğim nokta bu. Diğer kısımda haklısın maalesef, sahip olduğu gücü gösteremedi karakter. :/

Bence de gücünü yeterince gösteremedi ve kendi arcında fazlasıyla sönük kaldı, bu konuda hemfikiriz. Benim gözümde en güçlü Yonko kendisi ama bunu gösteremedi, karakter özelliklerine bakarsak bundan sonra da gösteremeyecek. Ama konuda anlatılan "balon" tabiriyle uyuşmuyor dediğin. Balon olması için forumda abartılması ve gücünün fos çıkması gerekiyor ki forumda hiçbir zaman abartılmadı bu karakter. Aksine ben ne zaman görsem gömülüyordu. Bahsettiğim nokta bu. Diğer kısımda haklısın maalesef, sahip olduğu gücü gösteremedi karakter. :/
Balon kavranımı o şekilde yorumlarsak evet haklısın, Yalnız Mama'ya da balon deriz, güçlü bir balon olsun o da :d Güçsüz çıkmasıyla gücünü kullanamaması arasında çok bi fark olmasa gerek.

• Üzgün
Tepkiler: Pan
Balon kavranımı o şekilde yorumlarsak evet haklısın, Yalnız Mama'ya da balon deriz, güçlü bir balon olsun o da :d Güçsüz çıkmasıyla gücünü kullanamaması arasında çok bi fark olmasa gerek.
Bence ufak yaşlardaki fiziksel gücüyle bile göstermişti aslında, ben bunu Oda'nın çapsızlığı olarak görüyorum dediğim gibi. Neyse bu başka bir tartışma konusu sanırım, konu dışı olmasın. :D

@ketasenpai

3 yıl önceki mesajimı beğenmişsin de fikirler değişti. Mihawk ve Cracker a katıldıysan hala fikrim sabit.

Fakat Ace ve Dragon a katıldıysan Dragon hakkında fikirlerim değişti. :d 2 3 kere gözüküp bir şey yapacak sandım ama hayal kırıklığı oldu.
hepsineydi aslında ve dragon olayına üzüldüm şimdi. ben hala umutsuz değilim ondan yana. balon demek için şöyle güçlü böyle alır diye pohpohlayıp bi zayıflığını görmek lazım üstelik. adamın gücüne dair hiçbir yorum yok ki. ayrıca garp'ın oğlu, luffy'nin babasını oynayan bir karakteri güçsüz çizmeyeceğine de eminim. ace'e gelince ace de güçsüz değildi. ama çok genç ve deneyimsiz oluşu ve duygusallığı onu öldürdü

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık