Şu listede 3 tane Yonkou Komutanı ( Hadi Ace'ide sayalım ) , Devrim ordusu Lideri ( Dünyanın en çok aranan adamı ), Dünyanın en iyi kılıç ustası, Amiral, elit bir süpernova varken Croco-Enel-Lucci ve Fisher Tiger sırıtıyor açık ara farkla.
Fisher Tiger gücüyle önplanda değildi zaten onun bir balonluğu yok kimsede abartmıyor.
Lucci'yide zaten fazla öven görmedim, o da balon değil. Gücü belli yeri belli, kimsede güçlü beklemiyor zaten gördüğüme göre.
Enel ve Croco ise Luffy'e ilk yenilen çöpler. Bir türlü anlamıyor millet, erken tasarlanmalarının ve yenilmelerinin sebebi kısılmış güç olmaları. Karizma cool hareketler sergilediler diye abartıldıkça abartıldılar.
Ama yok millet diyorki '' İlk tasarım kurbanılar ondan yenildiler '' . Bu mantık bana doğru gelmiyor açıkçası şuan. Seride tekrardan göründüklerinde Buggy'den bir farklı görüntü vereceklerini sanmıyorum ve üstüne basa basa o Enel'in Bellamy tarafından Skypia'da harcandığını burayada yazıyorum. Bu adamlarda sanıldığı gibi güçlenme potansiyeli yok. Bu yüzden Enel aynı TANRI EGOSUYLA hareket edip m.llık yapmıştır ve Bellamy'e yenilmiştir. Daha haki nedir sorsan ELMA diyecek adamların tankladığı Enel'i , Bellamy çok rahat tanklar ve yener diyorum.
Croco ise kadın geçmişiyle bir sempati toplayacak olsada GÜÇ olarak vasat kaldığı belli olacak ve atarlı hareketler yaptıktan sonra '' DAYAĞINI YİYİP PUROLARI UÇACAKTIR'' her zamanki gibi.İşin özü PUROLARI havalarda uçuşan atar boy olarak kalacak her zaman.