mmmikrofon 25 Ağu 2020 #23 Zoro'nun kuma'ya yenilgisi gibi sanki, yenemeyeceğini bildiği için canını sundu direk diğerlerini affetmesi için.
Zoro'nun kuma'ya yenilgisi gibi sanki, yenemeyeceğini bildiği için canını sundu direk diğerlerini affetmesi için.
Aiden 25 Ağu 2020 #24 Jonathan reise ayıp edilmiş. Kendisi naif, centilmen bir insan olduğu için öyleydi. Kirli dövüşemiyordu. Dio adamdır yine de
Jonathan reise ayıp edilmiş. Kendisi naif, centilmen bir insan olduğu için öyleydi. Kirli dövüşemiyordu. Dio adamdır yine de
Müsteşar Kemal 25 Ağu 2020 #25 Genos'un ağır yenilgisine bence bunu eklemek gerekir çocuk gibi oynamıştır Kel, Genos ile
Kenshiro 25 Ağu 2020 #26 モンキー・D・ガープ中将 dedi ki: Genos'un ağır yenilgisine bence bunu eklemek gerekir çocuk gibi oynamıştır Kel, Genos ile Genişletmek için tıkla ... Onuda ekleyecektim ama orada daha çok idman yaptıkları için eklememeye karar verdim.
モンキー・D・ガープ中将 dedi ki: Genos'un ağır yenilgisine bence bunu eklemek gerekir çocuk gibi oynamıştır Kel, Genos ile Genişletmek için tıkla ... Onuda ekleyecektim ama orada daha çok idman yaptıkları için eklememeye karar verdim.