İtachi kadar abartılan karakter yok bi sasukeye yardım etti diye madara parmagını oynatsa yine yener black zetsu olmasaydı anasını ağlatırdı ortamın.
Beklemede kal!@İtachi_27 Şöyle gitmeden ne muhabbet var diye baktım da şu yazmayı planladığım ama uzun süreceğini düşündüğüm göz teknikleri ile ilgili aklıma gelen sahnelerden biri. Sana ödev buradan başlayabilirsin
Ben pek öyle görmedim:
Biraz gec cevap olacak kusura bakma lutfen.Madara ile İtachi'nin çakrası eşit olsa zaten Madara'ya şans tanıyanda ne bileyim... Madara kimle dövüştü ki MS gözle kimin klon olduğunu anlıyordu. EMS gözlerle Hashirama'nın klonunu fark edemedi kılıcı arkadan yedi.
İtachi'nin, Kakashi'yi fark edememesi diye bir şey yok çünkü kendisi bile yoktur orada bir jutsu ile fiziksel olarak görüntü ve gücünü o kişinin üstüne giydirebiliyor. Naruto'nun, Rasengan saldırısı sonrası kim olduğu ortaya çıkıyor.
Vallaha siz bu seriyi nasıl takip ediyorsunuz ben anlamadım. Yanlış hatırlıyorsunuz birçok şeyi.
Kardeşim ben ağır İtachi fanıyım kabul ama hiç fanlık yapmıyorum bu konuda. MS İtachi vs MS Madara kazanan İtachi'dir. EMS İtachi vs EMS Madara olsa kazanan yine İtachi olur.
Sen tutar da MS İtachi'yle kalkıp Shinju ağacı+Rikudou Sennin Mod Madara'yı kıyaslıyorsunuz.
Naruto evreninde zamanla oynamak bence mümkün değil. Çünkü böyle bir şeye çakra yetmez. Belki belirli bir menzilde zamanla oynanabilir ama zamana dokunmaya kimsenin gücü yetmez. Anca tsukuyomi tarzında şahışları etkileyen teknikler mümkün, o da genjutsu işte.Madara o kadar fazla güçle döndü ki mangekyou güçlerini göremedik. Aizen’in bankaisi gibi kaldı. Bi oyunda sanırsam zamanı geri alabiliyormuş ama canon değil o da.
MS güçleri açıklansaydı burda daha rahat bi şekilde MS madara >> Ems+Sennin mod itachi diyebilirdik.
Edo Tensei gibi termodinamik düşmanı tekniklerin mümkün olduğu bir evren. Bölgesel bir geri almayı o kadar imkansız görmüyorum.Naruto evreninde zamanla oynamak bence mümkün değil. Çünkü böyle bir şeye çakra yetmez. Belki belirli bir menzilde zamanla oynanabilir ama zamana dokunmaya kimsenin gücü yetmez. Anca tsukuyomi tarzında şahışları etkileyen teknikler mümkün, o da genjutsu işte.