Edo bedeninde çakra ve yenilenme sıkıntısı çekmiyordu gene Nagato İtaçi'yi, KCM Naruto'yu ve Bee'yi üst üste koyuyordu :dÇ
Çakra diyorum çakra alooo sesim geliyor mu
Edo bedeninde çakra ve yenilenme sıkıntısı çekmiyordu gene Nagato İtaçi'yi, KCM Naruto'yu ve Bee'yi üst üste koyuyordu :dÇ
Çakra diyorum çakra alooo sesim geliyor mu
Çizilmeyen karizma:Evet, çakra sıkıntısı olmayan itaçi diyorum. İtaçinin hikayedeki konumu OPtaki E. Odanın bile dokunamadigi karakterler gibi. Kişimoto resmen önce İtaçiyi çizmis sonra diğerlerine yer vermiş gibi, çıktığı hiçbir sahnede karizması cizilmedi, Kişimoto Haşiramaya anten taktırdı, Minatonun kolunu kopardı, Madarayi Kurtlar Vadisindeki Hüsrev Ağaya çevirdi arkadan vurdurdu ama bunların hiçbirini İtaçiye yapamadı, hikaye içindeki önemi, değeri ve featleri cakrasi olsaydi dedirtiyor işte
Sonra ne olmuş pekiÇizilmeyen karizma:
Bu adamın yaşarken karizmasını korumasının tek sebebi var. Analiz yeteneği o kadar iyi ki kendisinden güçlü birine denk gelince bunu hemen anlayıp kaçıyor.
Aman Allah’ım çok büyük bi başarı.Sonra ne olmuş peki
Itachi Naruto'nun Zoro'sudur diyebilir miyiz?Evet, çakra sıkıntısı olmayan itaçi diyorum. İtaçinin hikayedeki konumu OPtaki E. Odanın bile dokunamadigi karakterler gibi. Kişimoto resmen önce İtaçiyi çizmis sonra diğerlerine yer vermiş gibi, çıktığı hiçbir sahnede karizması cizilmedi, Kişimoto Haşiramaya anten taktırdı, Minatonun kolunu kopardı, Madarayi Kurtlar Vadisindeki Hüsrev Ağaya çevirdi arkadan vurdurdu ama bunların hiçbirini İtaçiye yapamadı, hikaye içindeki önemi, değeri ve featleri cakrasi olsaydi dedirtiyor işte
Zoro çok zayıf kalır usta, İtaçinin karizması hiç cizilmedi diyorum, Zoronun diz cokmekten dizleri nasır tuttu, Emel Kuma Mihawk sahneleri hafızalarda, İtaçiye reyiz az dünyalik olsa Aizen gibi olurdu ama manevi dünyaya ilgi duyuyordu rahmetliItachi Naruto'nun Zoro'sudur diyebilir miyiz?
İtachi Minatoyu da yenemez.Adam gözleri olmadan Tobirama'ya tek attı. Ems sasukeyle oynadı ki o Ems Saske, İtachi'nin içinden geçerdi .d İtachi'ye, Minato falan aldırın. Madara'nın gücü İtachi'nin hayallerini aşar aga. Ms Ems falan farketmez.
Itachi kendi zamanının en güçlüsü değil ki Obito ve Pain varken.Madara kendi zamanında 2. en güçlü karakterdi. İtaçi kendi zamanının en güçlüsü idi.