Polistemi olabilir, o sebeple fazla kanı boşaltıyor ne de olsa o bir DahiEMS'ye ne gerek var . Adam iki koşunca gözlerinden oluk oluk kan akıyor. Çeşme mübarek .
Polistemi olabilir, o sebeple fazla kanı boşaltıyor ne de olsa o bir DahiEMS'ye ne gerek var . Adam iki koşunca gözlerinden oluk oluk kan akıyor. Çeşme mübarek .
Kardeşim, İtachi'nin seviyesi belli. Ne Madara'yı ne Hashirama'yı alamaz çünkü o kadar güçlü değil. Fakat burada güçler eşitlenirse durum değişir. Güçlerin eşitlenmesinden kastım da Ya Madara MS Sharingan haliyle savaşacak ya da ikisinde de EMS Sharingan olacak.ıtachi hashirama'yı alır denilecek neredeyse...
Çakra sıkıntısı olmasa Haşiramayı da affetmez, Naruto evreninde itaçiye rakip görmüyorum, doğa enerjisi kullanan Kabutoyu maymun etti adam, İtaçiyi anlatan şunlari da bırakayım
Kardeşim, İtachi'nin seviyesi belli. Ne Madara'yı ne Hashirama'yı alamaz çünkü o kadar güçlü değil. Fakat burada güçler eşitlenirse durum değişir. Güçlerin eşitlenmesinden kastım da Ya Madara MS Sharingan haliyle savaşacak ya da ikisinde de EMS Sharingan olacak.
Kusurunuza bakmayın ama siz bu seriyi boşa izlemişsiniz/okumuşsunuz açın tekrar tekrar izleyin/okuyun.EMS'ye ne gerek var . Adam iki koşunca gözlerinden oluk oluk kan akıyor. Çeşme mübarek .
Ne alaka? MS İtachi'yle, MS Madara'yı kıyaslayabilirsin ama MS İtachi'yle tutarda Madara'nın son halini karşılaştırırsan çok büyük haksızlık edersin, çünkü arada boyut farkı var. İkisinin de MS halini baz al bakalım dövüş senin dediğin şekilde oluyor mu?Halamın da bıyığı olaydı amcam olurdu.
Abi gercekten itachi 3-5 favori karakterlerim arasindadir mangalarda ama emin misin madaradan COK DAHA ZEKI olduguna?? Yani madara’nin daha kim oldugunu bile bilmiyor itachi, karsisindaki adam salak mangakanin sonu berbat etmesi ile birlikte dahi en guzel kotudur.İtachi, Madara'dan çok daha zeki ve savaş stratejisi konusunda daha yetkindir.
Ms Madara paneli gösterebilir misin?Ne alaka? MS İtachi'yle, MS Madara'yı kıyaslayabilirsin ama MS İtachi'yle tutarda Madara'nın son halini karşılaştırırsan çok büyük haksızlık edersin, çünkü arada boyut farkı var. İkisinin de MS halini baz al bakalım dövüş senin dediğin şekilde oluyor mu?
Ms Madara senelerce Hashirama ile dövüşsün. Pitaçi anca Saskeee... Ms Madara= Ms Pitaçi aynen...Ms Madara paneli gösterebilir misin?
Abi bitiyorum şu olmamış bir şeyle kıyaslama yapılmasına ya...Ne alaka? MS İtachi'yle, MS Madara'yı kıyaslayabilirsin ama MS İtachi'yle tutarda Madara'nın son halini karşılaştırırsan çok büyük haksızlık edersin, çünkü arada boyut farkı var. İkisinin de MS halini baz al bakalım dövüş senin dediğin şekilde oluyor mu?
Ms kısmını arıyordum ama sanki direkt EMS'ye geçmiş gibi. Kardeşi ölüyor. Bu ölümden dolayı ms açıyor ve kardeşi kendi gözlerini Madara'ya veriyor ve EMS.Ms Madara senelerce Hashirama ile dövüşsün. Pitaçi anca Saskeee... Ms Madara= Ms Pitaçi aynen...