olayı hiç anlamamışsın ya.İyi tartışmalar sanaabi neden dağ taş kessin :d gücünü neden verimli şeylere harcamak varken dşsfglh tamam abi dağ taş kesiyorsa iyidir ne diyim hayırlı forumlar size
olayı hiç anlamamışsın ya.İyi tartışmalar sanaabi neden dağ taş kessin :d gücünü neden verimli şeylere harcamak varken dşsfglh tamam abi dağ taş kesiyorsa iyidir ne diyim hayırlı forumlar size
Yarın bir bakmışsın bir daha oy atabiliyorsunDünden beri Madara'ya üçüncü oy atışım. Genjutsu yemiş gibiyim, bir döngüye girdim çıkamıyorum.
Abi konuyu kapataydık direkt o kadar mantık arıyorsak.Konunun önceki hali için yazılabilecek tek objektif yorum şuydu:
Yani kısacası değişim şarttı.
Sus len kıskançDanzo gibi birinin kırığı(en hafif tabirle) olmuş adamı Madara'yla kıyaslıyoruz..
Olm ben ilk izlediğimde itaçi fanıydım zaten niye kıskanayımSus len kıskanç
itaçi fanı olmana hiç şaşırmadımOlm ben ilk izlediğimde itaçi fanıydım zaten niye kıskanayım
İlk izlediğim zamanlar bende seviyordum. 15 yaşında falandım.Olm ben ilk izlediğimde itaçi fanıydım zaten niye kıskanayım
yaptık oldu olmadan sonuç zaten belli değil miydi :S önceki ankete göre itaçi seçmek için çok az sebebin vardı, kırık güçleri olduğunu düşünenler seçti geçti ama şimdi daha fazla seçenek sunuldu işte :S zaten sonucu belli bi anket yerine gerçekten güçlerin tartışılacağı bi konu olmaz mı? son kaç sayfadır itaçi değil haşirama konuşuluyor :SAbi konuyu kapataydık direkt o kadar mantık arıyorsak.
Karakterleri kendimize göre ayarlıyorsak beni de ekleyin. Aynı çakra havuzuna sahipsek 3'lü yaparız.
Yaptık olduculuk olmuş bu düzenleme