e itaçiyi de kontrol edemedi edo tensei tekniği :dMadara başgan Edo-tensei gibi bir teknik beni kontrol edemez diyor İtaçi fanları Şisui gözü,genjutsu filan diyor
Hocam ne çakra, ne yetenek ne de donanım görüyorum ben Madarada. Onca bölüm, wiki, belge araştırdım, yok. Adam EMS, Rinnegan harici MS tekniği kullandığı gözükmüyor. Dünden beri MS Madara’yı araştırıyorum, yok. Millet yetenek, donanım diye diye bitiremiyor adamı. Çakra canavarlığı da nereden geldi, onu da çözebilmiş değilim.Sen olayı anlamışsın. Her seride ana bir güç unsuru olur ve karakterlerin çapını buna sahip olma seviyeleri önemli ölçüde belirler. Onu diyorum. Üstüne köpek gibi yetenekli ve donanımlı ayrıca Madara. Siklet farkı var
madara ms kullansaydı zaten hiçbi atağı yemeyeceği için kişimoto kullandırmamış :T yol yakınken bırak bu işleri bence kaido dflşgkhjHocam ne çakra, ne yetenek ne de donanım görüyorum ben Madarada. Onca bölüm, wiki, belge araştırdım, yok. Adam EMS, Rinnegan harici MS tekniği kullandığı gözükmüyor. Dünden beri MS Madara’yı araştırıyorum, yok. Millet yetenek, donanım diye diye bitiremiyor adamı. Çakra canavarlığı da nereden geldi, onu da çözebilmiş değilim.
O kendi üstünde Şisui'nin gözüyle Koto kullandı ama :de itaçiyi de kontrol edemedi edo tensei tekniği :d
O kendi üstünde Şisui'nin gözüyle Koto kullandı ama :d
konuda farklı bişey mi yazıyorshusui nin bir gözüne sahip olan
Hayır tabiki de. Benim demek istediğim Hashi,Madara gibi adamların irade gücü daha fazla zaten Orochi'nin Edo bölümlerinde bu söylenmişti Hashi için galibakonuda farklı bişey mi yazıyor
haşirama kendi hücreleri ile diriltildiği ve hayvan olduğu için kontrolü şak diye ele aldı, madara da edo tenseinin açığını bildiği ve edo+haşirama hücreleri ile getirildiği için kontrolü eline aldı. fakat bunlar dengesiz şaringan genjutsularına karşı koruma sağlamıyorHayır tabiki de. Benim demek istediğim Hashi,Madara gibi adamların irade gücü daha fazla zaten Orochi'nin Edo bölümlerinde bu söylenmişti Hashi için galiba
Şöyle küçük bir detayı unutmuşsun; Madara'nın çırağının yardımıyla ve gece yarısı sinsi bir saldırıyla anca yapabildi*Madara yaşasaydı, onu da öldürürdü İtaçi Başganımız Klan lideri ve bütün çer çöpü ezdi geçti )