Akainu benzerini yapınca it köpek diyorlar Itachi yapınca kahraman.Akainu yu anlamak
Akainu benzerini yapınca it köpek diyorlar Itachi yapınca kahraman.Akainu yu anlamak
Katılıyorum. Guy'a bakınca Luffy reyiz gözümde canlanıyor. İkisi de safi emek karakteri.Madaraya hayatı sorgulatan Guy sensei ayrıca Itachi ile gözlerine bakmadan dövüşebilmiş tek karakterdir yani Guy sensei>Madara+İtachi
Sasuke olsam varya itachi’yi milyon parçaya ayırırdım ana babayı öldürmek ne hacı başlarım köyüne. Herkesi öldürdün Sasukeyi niye yaşattın o zaman? her türlü saçma.
Az önce birebir aynısını yaşadım sebebi buymuş... Usta Hashirama'ya dokunma...Boşuna Hashirama fanı olmadık Alpa
Guy ile luffy'yi senden başka birleştirecek biri çıkmazdı.Katılıyorum. Guy'a bakınca Luffy reyiz gözümde canlanıyor. İkisi de safi emek karakteri.
Sen yokken hashirama fanıydık biz lütfüne geç senAz önce birebir aynısını yaşadım sebebi buymuş... Usta Hashirama'ya dokunma...
Lann tam bunu yazacaktım, neyse.Sen yokken hashirama fanıydık biz lütfüne geç sen
@RedTeroR kusura bakma Alpa Can redi çağırdım beraber yorum yapıcaz.Katılıyorum. Guy'a bakınca Luffy reyiz gözümde canlanıyor. İkisi de safi emek karakteri.
O yorumu yorumsuz bırakmak daha doğru olurdu Kuzan xD@RedTeroR kusura bakma Alpa Can redi çağırdım beraber yorum yapıcaz.