Birkaç görsel sızmış Çevre görüntüleri var, bakabilirsiniz.
HAMAMA BENZİYOR SONUNCUSU
Birkaç görsel sızmış Çevre görüntüleri var, bakabilirsiniz.
AC'leri saymıyorum ama GOW eleştirisine şöyle katılmıyorum, devam oyunu olduğundan tabi core gameplay'e çok dokunulmamıştı ama zaten sevilen bir dövüş sistemi olduğundan dokunmanın da pek manası yok, yeni silah ekleyip, öyle taze tutmaya çalıştılar, ben devam oyunu olarak da çok beğeniyorum Ragnarok'u, aynı şekilde Spider Man 2'yi de.Sayılmalı. Bunun yarısı kadar oyun çıkmıyor. Mesela Gow 18 ve son çıkan oyunu ne kadar farklıydı? Veya son Ac'ler arasında ne kadar fark vardı? Onların aday olduğu yerde bu da olmalı.
Ben sonraki oyunları şimdiden merak etmeye ve hypelanmaya başladım.Tarih yaklaştıkça beni bir coşku sardı. FS oyunları dlclerle zirve noktalarına ulaşırlar. Bu da adamların elinden çıkma en geniş çaplı dlc olacak sanırım. Uuuu beybi modundayım
Sonraki aşama artık adam akıllı bir açık dünya yapmak olur. Bomboş ovalar harabeler değil de etkileşime girebileceğin bir çok npc barındıran kendi ekosistemi olan bolca mekan.Ben sonraki oyunları şimdiden merak etmeye ve hypelanmaya başladım.
Oynanışta sıkıntıları yok, o iki oyunun sıkıntısı başka zaten. Fakat çok farklı bir deneyim sunabildiler mi? Sundularsa ne kadar fark etti? Bu yüzden onların olabildiği yerde sıradan bir Dlc olmayan Elden Ring Dlc'si de olmalı. Demek istediğim bu.AC'leri saymıyorum ama GOW eleştirisine şöyle katılmıyorum, devam oyunu olduğundan tabi core gameplay'e çok dokunulmamıştı ama zaten sevilen bir dövüş sistemi olduğundan dokunmanın da pek manası yok, yeni silah ekleyip, öyle taze tutmaya çalıştılar, ben devam oyunu olarak da çok beğeniyorum Ragnarok'u, aynı şekilde Spider Man 2'yi de.
Hepsi uygun. Senin yatkınlığın ne, önemli olan o?Oyunu, Mimic veya diğer ruhları kullanmadan tek başıma bitirmek için en ideal build hangisi olurdu, fikri olan var mı?
Hızlı oynanış. Samuray ile ilk oynayışımda Karlı bölgedeki Generalde takılmıştım, baya uğraştım geçemedim, sonra Mimic ile devam ettim uğraşmadım.Hepsi uygun. Senin yatkınlığın ne, önemli olan o?