Ringed city gayet iyi dlc? Beğenmemişsin gibi bir hissiyat aldımumarım dlc ringed cityden güzel çıkar çok umudum yok ama
Ringed city gayet iyi dlc? Beğenmemişsin gibi bir hissiyat aldımumarım dlc ringed cityden güzel çıkar çok umudum yok ama
Ringed City çok iyiydi umarım bu onun da üstüne çıkar ama bunu yapabilmek boru değil o yüzden çok umudum yok demiş bir neviRinged city gayet iyi dlc? Beğenmemişsin gibi bir hissiyat aldım
O zaman çok şey istemiş. O karlı fikko dlcden iyi olsun kafi.Ringed City çok iyiydi umarım bu onun da üstüne çıkar ama bunu yapabilmek boru değil o yüzden çok umudum yok demiş bir nevi
Nesi kesin gibi?Bu DLC Rykard ve Hoslow hanesine bağlanacağı kesin gibi.
Oyunda bam güm ilerliyorum quest yapmadan. Bir tane harita açtım sıra ile boss kesiyorum. Şimdi caelidin güneyi bitti fakat kuzeyinde o kadar fena dayak yiyorum ki nereye gitmem lazım cidden bilmiyorum. Bu plateunun girişinde ejderha var oda tokatlıyor... Oraya git diyorlar ama bilemedim, radahn sonrası sizce nereye gitmek lazim
DLC'nin geçeceği topraklar bu Rykard'ın karısını aldığı ve din değiştirdiği topraklar olabilir. Hoslow hanedanının da o toprakların yöneticisi olacağını düşünüyorum. Sence ?Nesi kesin gibi?
Daha daha iyisini buldum. Yumulun ey Elden Ring severler! @CrocusRecommended Level by Location | Elden Ring Wiki
Elden Ring Leveling Progression: Recommended Level for Matchmaking and taking on enemies easily!eldenring.wiki.fextralife.com
şu işini görecektir.Leveline göre görev ve farm yapacağın yerler.
Usta bu normal oyundan daha kafa karıştırıcı
Oyunun tadını kaçıracak spoiler içerikleri var.oyundaki dolaşma gizem hissini öldürebilir.nacizane fikrimdir.