Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Patches'i sadece Ds1'de öldürmüştüm çünkü sonuna kadar hakketmişti. Diğer oyunlarda genel olarak sadece bize zarar vermeye çalıştığı için kendisini komik ve eğlenceli buluyordum ama Ds1'de masum başka yan karakterlere de zulüm ettiği için acımamıştım.
Ds3’te soğan zırhlı reisin zırhını çalmış. Onu farkedince acımamıştım.

Bloodborne’da “tamam affettim” dedikten sonra öldürmek komiğime gidiyordu. Her seferinde aynısını yapmıştım.

Final boss’u kestim sanırım. Oyun sonu seçimlerine gelince bıraktım orda. 130 saate çıkmışım. Görevlerin devamını baya aradım, farklı buildler denedim, bişey kaçırmadığımdan emin olmaya çalıştım o yüzden uzadı bu kadar.

Son ps5 sistem güncellemesiyle ps+ üyeliğim kullanılamaz hale gelmiş başkalarına da olmuş bu. Cloud kullanamıyorum bu yüzden. Sorun giderildikten sonra tek tek tüm sonları alacağım son kayıda dönerek.

Merchant'ın çaldığı şarkı çok iyiydi ya. Şimdi aklıma geldi. Her biri aynı şeyi mi çalıyor bilmiyorum da internetten baktıklarımla benim aklımda kalan biraz daha farklı bir tondaydı sanki. Belki her biri birbirinden biraz da olsa farklıdır, bilemedim.

Yeni bi karakterle oynamayı denedim. Merak ettim haritayı bilerek oynayınca ne olacağını.

15+ saatimi alan bölgeyi 6 saatte bitirdim. İlk oynayışımda 36 levele 15 saatte çıktım yazmışım burda. Bu sefer 30 levele çıkmam 2 saatten biraz fazla sürdü. Bi de sonraki haritalara gidip yüksek seviye yerlere falan gitmedim bile. Sadece ilk haritayı yaptım.

Oyunda hiçbir şey işaretli olmadığı için ilk oynayışımda devasa hissettirmiş galiba kendisini. Neyin nerde olduğunu bilince çok çabuk temizledim ilk haritayı.

kendim keşfetme hissinden zevk almıştım ama sandığımdan baya fazla zaman kaybetmişim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık