GeForce Now almanın vakti gelmişti.
Diğer from soft oyunları yok geforce now'da, bu da gelmez çok büyük ihtimalle.GeForce Now almanın vakti gelmişti.
FS oyunlarında buglar genellikle oyuncunun işini görecek şeyler oluyor zaten. Beleşe karakter kasan tipler oyun güncellenince kahroluyor falan. Vardır gene öyle şeyler.4-5 ay öncesinde; oyun çıktıktan sonra biraz zaman geçer, buglar düzeltilir sonra oynarım diyordum ama günler yaklaştıkça, network testini oynayan souls oyuncularının hayran kalması ve şimdide aldığı puanlarla heyecanım katlanarak arttı. Artık saat saymaya başladım :/
Açık dünya olmasından ötürü, bug konusunda biraz çekiniyorum ama çok olmadıkça takmam. Zaten birkaç kere bitirilecek bir oyun. Ben oynarken buglar çok olsa bile düzeltilirFS oyunlarında buglar genellikle oyuncunun işini görecek şeyler oluyor zaten. Beleşe karakter kasan tipler oyun güncellenince kahroluyor falan. Vardır gene öyle şeyler.
@amaneden sana rekabet çıktı, Torrent'den ilk indiren kazanır. Ben hakemim.Torrente düşsün de oynayak
Benden hızlı çarpabiliyorsa tebrik ederim.@amaneden sana rekabet çıktı, Torrent'den ilk indiren kazanır. Ben hakemim.