Excessum 14 Ocak 2025 #41 Hayret, bu sefer Zoro eklenmemiş. Halbuki şu panelde gözüküyordu. Ayıp yahu xD Gizli İçerik
Smoker 18 Ocak 2025 #42 1135. anket sonuçları; 20 oy alan Gunko birinci, 6 oy alan Monkey D. Luffy ikinci ve 4 oy alan Gerd üçüncü oldu. 1136. bölümün anketi açılmıştır. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda; One Piece - Tortuga Çeviri Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğini tortuga-ceviri.com
1135. anket sonuçları; 20 oy alan Gunko birinci, 6 oy alan Monkey D. Luffy ikinci ve 4 oy alan Gerd üçüncü oldu. 1136. bölümün anketi açılmıştır. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda; One Piece - Tortuga Çeviri Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğini tortuga-ceviri.com
Kenshiro 18 Ocak 2025 #43 Jarul dayıyı bu arc gidici olur büyük ihtimalle. Hazır buradayken ona bastım mührü.
Arthur Pendragon 22 Ocak 2025 #44 Excessum dedi ki: Hayret, bu sefer Zoro eklenmemiş. Halbuki şu panelde gözüküyordu. Ayıp yahu xD Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... bu adam zoroyu çok seviyor her panelde zoro nerde diye takip ediyor ben görmemiştim bile favorim gunko ve loki bu arada
Excessum dedi ki: Hayret, bu sefer Zoro eklenmemiş. Halbuki şu panelde gözüküyordu. Ayıp yahu xD Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... bu adam zoroyu çok seviyor her panelde zoro nerde diye takip ediyor ben görmemiştim bile favorim gunko ve loki bu arada
Smoker 30 Ocak 2025 #45 1136. anket sonuçları; 32 oy alan Loki birinci, 5 oy alan Jarul ikinci ve 4 oy alan Roronoa Zoro üçüncü oldu. 1137. bölümün anketi açılmıştır. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda; One Piece - Tortuga Çeviri Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğini tortuga-ceviri.com
1136. anket sonuçları; 32 oy alan Loki birinci, 5 oy alan Jarul ikinci ve 4 oy alan Roronoa Zoro üçüncü oldu. 1137. bölümün anketi açılmıştır. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda; One Piece - Tortuga Çeviri Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğini tortuga-ceviri.com
Akagami No Shanks 31 Ocak 2025 #46 Son bölümün yıldızı bölüm ismiyle aynı olaraktan Harley bence. Metini kim yazdıysa bölümün son sayfasını güzel kılmış. 2 savaşı da anlatıyor gibi
Son bölümün yıldızı bölüm ismiyle aynı olaraktan Harley bence. Metini kim yazdıysa bölümün son sayfasını güzel kılmış. 2 savaşı da anlatıyor gibi
Smoker 3 Şub 2025 #47 1137. anket sonuçları; 25 oy alan Loki birinci, 16 oy alan Figarland Shamrock ikinci ve 4 oy alan Gunko üçüncü oldu. 1138. bölümün anketi açılmıştır. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda; One Piece - Tortuga Çeviri Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğini tortuga-ceviri.com
1137. anket sonuçları; 25 oy alan Loki birinci, 16 oy alan Figarland Shamrock ikinci ve 4 oy alan Gunko üçüncü oldu. 1138. bölümün anketi açılmıştır. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda; One Piece - Tortuga Çeviri Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğini tortuga-ceviri.com
FrostPale 3 Şub 2025 #49 O önemli duvarı ilk gören Hasır Şapka üyesi Franky. Gizli İçerik Son düzenleme: 3 Şub 2025