Jacx Dün 21:50 da #23 Shonks yok mu ya oyumu ona verecektim. Kranks da olurdu ben Shonks demeyi tercih etmiştim. hala klona inanmıyorum bu arada ama olsun
Shonks yok mu ya oyumu ona verecektim. Kranks da olurdu ben Shonks demeyi tercih etmiştim. hala klona inanmıyorum bu arada ama olsun
Murray Bugün 01:50 #26 shanks'in karşısındaki kimse ona oy vermeye gelmiştim, shanks yokmuş yönetimi tebrik ediyorum
akira Bugün 10:14 #27 ulusunun milli değerlerini korumak ve ırkdaşlarının beyinlerinin zehirlenmesini önlemek için tüm günahı tek başına sırtlanıp hem baba hem de kral katili olan ve bu sebeple de 25 yıldır hapis yatan loki yoldaşa attım oyumu.
ulusunun milli değerlerini korumak ve ırkdaşlarının beyinlerinin zehirlenmesini önlemek için tüm günahı tek başına sırtlanıp hem baba hem de kral katili olan ve bu sebeple de 25 yıldır hapis yatan loki yoldaşa attım oyumu.
Smoker Bugün 11:06 #28 Mike dedi ki: Arsız Kral Chopper vardı. Genişletmek için tıkla ... Acil Yiyecek İhtiyacı.
Ölüm cerrahı Bugün 11:25 #29 Smoker dedi ki: Acil Yiyecek İhtiyacı. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Trafalgar Law Bugün 12:15 #30 Ölüm cerrahı dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Kendi gibi eti de çok tatlıdır, leziz görünüyor. Dimi @Mike
Ölüm cerrahı dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Kendi gibi eti de çok tatlıdır, leziz görünüyor. Dimi @Mike