Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Elbaph Bölüm Yıldızları (1133)

Bölümün yıldızı kimdi?

• Gerd

Kullanılan: 5 9.6%
  • Hajrudin

Kullanılan: 3 5.8%
  • Jaguar D. Saul

Kullanılan: 10 19.2%
  • Nico Robin

Kullanılan: 27 51.9%
  • Monkey D. Luffy

Kullanılan: 7 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    52
1132. anket sonuçları; 19 oy alan Gerd birinci, 8 oy alan Monkey D. Luffy ikinci ve 5 oy alan Colon üçüncü oldu.

1133. bölümün anketi açılmıştır. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda;

Bu bölümün yaşanmasında en büyük payı olan Luffy; Robin başka hiç kimsenin yanında huzur içinde uyuyamazdı. Luffy çok mu büyük bilmiyorum ama en büyük o.

Bölümün yıldızı olarak tabiki Luffy'i seçtim. Dünya hükümetine karşısına alarak Robin'e sahip çıkması ile bu chapter bu kadar anlam kazandı. Luffy olduğu sürece, Robin'e dokunmaları zor. Zoro ve Sanji falan filan diyeceksiniz ama hiçbiri Luffy'nin sağladığı etkiyi sağlamaz diye düşünüyorum.

saul'un vücudunu saran buzları eriterek hayatta kalmasını sağlayan ve bu buluşmayı mümkün kılan akainu'yu göremediğim için şıklarda, tepki oyu kullanıp hajrudin'e attım oyumu.

saul'un vücudunu saran buzları eriterek hayatta kalmasını sağlayan ve bu buluşmayı mümkün kılan akainu'yu göremediğim için şıklarda, tepki oyu kullanıp hajrudin'e attım oyumu.
Çok haklısın, masum ve hükümete teslim olmuş bilginleri öldüren Akainu kesinlikle övülmelidir. Koca bir ulusu ateş denizine çevirmese napardık....

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık