Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Elbaf Arkından Beklentileriniz

Arktan Beklentileriniz?

• Kullanılan toplam oy
    93
1800 yıldan beridir şu Güneş Tanrısı Nika ne ayaktır, gerçekten bir insan mıydı buna böyle anlamlar yüklediler, yoksa kafalarından Zeus gibi Yunanlıların Tanrı dedikleri gibi bir şey mi ortaya çıkardılar? Tapınağı falan vardır herhalde. Orda bir şeyler öğrenmeyi bekliyorum.

Devlerin uzun yaşamları dolayısıyla Kayıp Yüzyıla vakıf bir tane vardır orada bizi aydınlatacak bir yaşlı belki. Meyveler nasıl oluştu? Su seviyesi bir kara parçasını yok ederek nasıl artıyor? Mantık olarak suyun içindeki kütle kaybolduğundan suyun azalması beklenir, gerçek sebebini belki öğreniriz.

Karasakal Poseidona mı yoksa Plütona mı gidecek?

Arc öncesi aklımdaki sorular bunlar.

Oda dan tek beklentim seriyi 20 yıldır çizdiğini unutmasın. Luffy büyümedi ama onunla yola çıkanlar kazık kadar oldu. Seriyi sadece bir yaş gurubuna göre çizmesin. Bari bu ark kursağımızda kalmasın.

Evet Elbaf gözüktüğüne göre konuyu hortlatabilirim.

Zou gibi düşmanlarla dövüşülmeyecek bir arc olur gibi düşünüyorum. En fazla Amazon Lily gibi ufak bir aksiyon olur devler arasında. Ana tema Tayfanın güçlenmesi üzerine olur.

Zaten Egghead’de bile ciddi bir dövüş görmedik. Kimse düşmedi bile. Kizaru,Lucci gibi karakterler hala seride görev alacak.

O son panelde gözüken adamın kim olacağına bağlı belki Shiki belki Gaban çıkabilir. Gaban çıkması güç anlamında etki yaratmaz, Sabaody’de Rayleigh’i gördük sonuçta Gaban bu saatten sonra ne etki yaratabilir? Shiki olmasını isterim.

Onlardan dolayı da asıl Rocks olayını görebiliriz. Kuma flashbackında fragmanı gösterildi burada devamı gelir belki.
Shanks düne kadar adadaydı. Shiki shanksın olduğu yerde barınamaz çünkü shikinin kötü bir karakter olduğunu biliyoruz. Gaban seriye hiç dahil olmadı, şimdi olmayacaksa ne zaman olacak? En uygun zaman şuan. Belliki bizimkileri karşılamak için bekliyor. Bence.

Beklentimiz olsa ne olacak? Adam bu seriyi bir sürü soru işareti ile bitirecektir sadece ona emin olabiliyorum artık.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık