Eric Cartman 31 Ocak 2016 #77 One Piece Forumlarında dolaşıyormusun diye sorardım.Eğer dolaşıyorsan oradaki yorumlardan komik buldukların var mı sorusunu sorardım. Mihawk=Yonko,Zoro=Luffy, gibi yorumlar hariç diye de eklerdim.Onlara zaten gülüyordur
One Piece Forumlarında dolaşıyormusun diye sorardım.Eğer dolaşıyorsan oradaki yorumlardan komik buldukların var mı sorusunu sorardım. Mihawk=Yonko,Zoro=Luffy, gibi yorumlar hariç diye de eklerdim.Onlara zaten gülüyordur
ihsahinyo 31 Ocak 2016 #78 " Eiichiro Oda adam mısın? " Şu aralar tipik ve ergen site sorusu olmaya başladı zaten..
Sugoı 31 Ocak 2016 #80 Jinbe'i yi ve balıkadamların hikayesini taa Arlong zamanından mı tasarlamıştın? Laboon ve Brook hikayesi hep var mıydı? Yoksa Brook'u sonradan mı oluşturdun? Yonkou kavramı hep var mıydı sonradan mı oluşturdun? 3 gözlü kızı tayfaya alır mısın?
Jinbe'i yi ve balıkadamların hikayesini taa Arlong zamanından mı tasarlamıştın? Laboon ve Brook hikayesi hep var mıydı? Yoksa Brook'u sonradan mı oluşturdun? Yonkou kavramı hep var mıydı sonradan mı oluşturdun? 3 gözlü kızı tayfaya alır mısın?