O zaman Zeka testinin Iq'su yetmememistir desek ?Testten teste göre değişen bir şey galiba. Mesela sen böyle deyince baktım, 140+ dahi diyen gördüm ilk.
O zaman Zeka testinin Iq'su yetmememistir desek ?Testten teste göre değişen bir şey galiba. Mesela sen böyle deyince baktım, 140+ dahi diyen gördüm ilk.
Demek istiyorsanız diyelim. Bana fark etmez. Ben Oda'yı övdüm, gerisi hikâye.O zaman Zeka testinin Iq'su yetmememistir desek ?
Yazarların Iq'su yüksektir.Demek istiyorsanız diyelim. Bana fark etmez. Ben Oda'yı övdüm, gerisi hikâye.
Yoksa testi çözen benim ama dahi miyim? Alakam yok.
+1 Seriye muazzam bir hava verdi.Oda’nın Killer üzerinden böyle müthiş bir senaryo ile böyle bir dram oluşturacağını aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu yüzden bu seri benim için her zaman özel ve farklı olacaktır. Adam yine yaptı yapacağını.
E.Oda için bir şapka
Wano hikayesini birazcık toparladı bu durum benim için de.Oda’nın Killer üzerinden böyle müthiş bir senaryo ile böyle bir dram oluşturacağını aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu yüzden bu seri benim için her zaman özel ve farklı olacaktır. Adam yine yaptı yapacağını.
E.Oda için bir şapka