nE.. maydanoz dediğin bigmomın hükmündeki bi adaysa evet olabilirDon lastiğinden maydanoz lastiğine dönerdi bence
one piece naruto değildir!!Tam tersini düşünüyorum aslında Luffy nin torunun bile mangasını yaparlar
Borutodan sonra...
nE.. maydanoz dediğin bigmomın hükmündeki bi adaysa evet olabilirDon lastiğinden maydanoz lastiğine dönerdi bence
one piece naruto değildir!!Tam tersini düşünüyorum aslında Luffy nin torunun bile mangasını yaparlar
Borutodan sonra...
Doğru mangası daha 20 yıl sürernE.. maydanoz dediğin bigmomın hükmündeki bi adaysa evet olabilir
one piece naruto değildir!!
Detaylandırma kısmında tabi ki olacak ama ana hatlar belli en azından.Orijinal yazarın elinden çıkmasıyla editörlerin elinden çıkması arasında fark olacağını düşünüyorum
Ben o kitlenin içinde değilimdir umarım.Op'u cidden severim. Düşünüldüğü gibi diğer serilerle arasında fark olmasa bile ortalama olarak en iyi battle shonen bile olabilir. Fakat Oda cidden şanslı birisi. Adamın en kötü yazarlık dönemlerinde bile koşulsuz savunan büyük okuyucu bir kitlesi mevcut. Neyse ki burada eskisi kadar kalmadı, gerçi burada bile geç eleştirilmeye başlandı. :/
ben bu mesajı beğendiğimi hatırlıyorum lan noluyoOp'u cidden severim. Düşünüldüğü gibi diğer serilerle arasında fark olmasa bile ortalama olarak en iyi battle shonen bile olabilir. Fakat Oda cidden şanslı birisi. Adamın en kötü yazarlık dönemlerinde bile koşulsuz savunan büyük okuyucu bir kitlesi mevcut. Neyse ki burada eskisi kadar kalmadı, gerçi burada bile geç eleştirilmeye başlandı. :/
Ama hiç biri OP kadar tanınmadı. Sadece FT tanındı. OP'unda ondan daha üstün olduğu bir gerçek.MAshima reis; Rave gibi bir şaheser, Fairy Tail gibi top 4 bir battle shonen ve şimdi de Edens Zero ile harikalar yaratıyor. Rüşdünü 3 seride de ispatladı.
FT kadar değil.Op üstündür. Hepsi tanınan seriler bu arada.