Bence orda ki her sözün altı çok dolu.Luffy'nin olayının zaten şöhret ile alakası yok , onun olayı daha samimi.Gel gelelim korsanlar kralı olduktan sonra her türlü bütün dünya onu KK olarak bilecek , şöhretini mağrada yaşayan adamlar bile bilecek o yüzden şöhret temsili veriyoruz
Yoksa Zoro'da , Mihawk'ı yenince dünyanın en güçlüsü olmayacak.Ona da Güç temsiliyetini verdim
Ben biraz daha kavramsal baktım olaya.
Zengilik = Nami dememin sebebi ise Naminin paraya aşık olmasından kaynaklanıyor.
Ama oradaki Zenginlik ile Para'nın pek alakası olduğunu sanmıyorum.
10 yıl he 40 yaşına merdiven dayayacağım, nasip olur da çoluk çocuk olmuş olsa "baba çocuk musun sen" serzenişlerini duyarım herhalde
TOEI animation genel olarak one piece mangasinin anime versiyonunun icine etmis durumda, shabondy arc'tan sonra tam s*cip sivadilar. Animeyi izlemeyi coktan biraktim maalesef cunku goruntu okadar dandik ki orjinal tat vermiyor.Ace'in öldürülüşünü animede izledikten sonra öfkelendim. Ace'in neden sert bir şekilde öldürülmesi gerektiğini merak ettim.
Jump Festa 2011 (2010), Eternal Log (2012)
Şu kısım tuhaf geldi. Ne bekliyordu? Herifin göğüsünü delip yakarak sen öldürmüşsün adamlarda çizmiş yani. Ölürken kelebekler mi uçuşacaktı?
İroni yapıyor gibi geldi bana.Ace'in öldürülüşünü animede izledikten sonra öfkelendim. Ace'in neden sert bir şekilde öldürülmesi gerektiğini merak ettim.
Jump Festa 2011 (2010), Eternal Log (2012)
Şu kısım tuhaf geldi. Ne bekliyordu? Herifin göğüsünü delip yakarak sen öldürmüşsün adamlarda çizmiş yani. Ölürken kelebekler mi uçuşacaktı?