Ace olsa gene bu gaza gelip birilerinin peşinde 1 aya ölürdü.Olamazlardı. Ace olsa evet olurdu, Ace'in gelecekte yonkou seviyesine geleceği barizdi. Çizilen kurguda Beyazsakal'ın yerini Ace'in almasıyla KK'lik yolunda ilerlemesi üzerineydi. Ama olmadı. Hem Beyazsakal, hem Ace gitti. Kalani hiç bir şekilde bir yonkou etmez. Kaç bölümdür kaptan seviyesinin güç dengesinde ne denli yer ettiğini gördük zaten.
Tiç dağılır. Kaido oluşumu kuzey ülkeleri gibi, kalan en güçlü adam yine toplar tayfayı. Linlin aile oluşumu belki de en sağlamı.Tiç, Kaido, Linlin gibi tayfalar dağılmaya müsait ama Marco tayfayı tutabilmiş sonuçta.
Kaptan önemli ama oluşum daha önemli. Sen gidip 28 tane adaya zaten yetişemezsin. Sağlam bir organizasyon ve adamlara ihtiyacın var. Bu Marco da var mesela zamanında tutmuşlar.Tiç dağılır. Kaido oluşumu kuzey ülkeleri gibi, kalan en güçlü adam yine toplar tayfayı. Linlin aile oluşumu belki de en sağlamı.
Luffy ölürse bizimkilerin dağılacağını da sanmıyorum. Diğer tayfalar arası bağları görmedik ama; Oda'nın mantığı eğlence düşkünlüğü. Ace fblerinde de böyleydi.
Yonkocuk olabilirdi anca. Doffy kıvam,ı çok daha güçlüsü. Ana üsse girmezler de balık adam adası vs koruyamazlar.
Edit: Tiç dahi tam teşekkürlü yonko olarak Wb sularına girememiş ki Balık Adam Adasını vermiş.
Tiç'e yenilmesini kısas olarak almıyorum ben; Marco kabiliyetli ve güçlü ama daha güçlü ve daha donanımlı organizasyonlar da var işte.Kaptan önemli ama oluşum daha önemli. Sen gidip 28 tane adaya zaten yetişemezsin. Sağlam bir organizasyon ve adamlara ihtiyacın var. Bu Marco da var mesela zamanında tutmuşlar.
Gerçi Oda kafasında nasıl kurguluyor bilmiyorum. Tiç ve Marcolar yer ve zaman belirleyip meydan savaşı mı yapmışlar mesela :/