elbette seviye farkı var ama kizarunun beckman ile kapışmaması bir veri olamaz. çünkü bu mantıkla savaşan kesim kızıl saç tayfası olsaydı kizarunun beckman ile kapışmaması gerekirdi. böyle bir şeyin mümkün olmadığını biliyorsundur muhtemelenMarco ne WB'ı, ne BM'ı, ne Shanks'ı, ne Kaido'yu, ne de BB'ı kafalayabilir.
Seviye farkı var. Yonko olamaz.
Yonko'ları geç, diğer sağ kolları ve amiralleri yenebileceği bile net değil.
Kizaru Marco'yla kapışıyor ama Beckman'le kapışmıyor mesela.
Marco'nun Katakuri'yi alabileceği de meçhul.
Tekrar ediyorum;
Luffy'nin son halini düşününce Marco'nun değil amiraller sağ kollar, Luffy'yi bile alabileceğini sanmıyorum ben.Marco ne WB'ı, ne BM'ı, ne Shanks'ı, ne Kaido'yu, ne de BB'ı kafalayabilir.
Yonko'ları geç, diğer sağ kolları ve amiralleri yenebileceği bile net değil.
Kizaru Marco'yla kapışıyor ama Beckman'le kapışmıyor mesela.
Marco'nun Katakuri'yi alabileceği de meçhul.
Tekrar ediyorum;
Orada Kizaru trollük yapıyor, sonrasında gösterdi zaten, Beckman bir şey yapamadı.Kizaru Marco'yla kapışıyor ama Beckman'le kapışmıyor
İşte sonrasında o silah niye işe yaramıyor. Yakın mesafe mi veya Beckman'ın bilmediğimiz bir özelliği mi var. Öyle olsa bile siklet farkı var, Amiral nere sağ kol nere.Kizaru'nun Coby'e yapacağı saldırıyı "varlığıyla" yarıda durduruyor Beckman.
Sonra uzağa ışınlanıp yasakani no magatama yaparak dalıştaki denizaltıyı vurmaya çalışıyor.
Böyle şakalar yapma arkadaşım yaff, ışına mermi mi sıkılırDikkatler Coby'e çekilmişken ışınlanır ışınlanmaz yasakani no magatama saldırısına geçiyor Kizaru. Parça pinçik olmuş ve hızlıca suya doğru hareket eden ışınlara mermi mi sıkıcan ?
Bak şöyle ifade edeyim kendimi daha rahat anlaşılır belki :
Marco'nun attığı hakili tekmeyi dodgelayamayan Kizaru 10 metreden sıkılacak bir hakili mermiyi de dodgelayamaz.