Valla müsait bir zamanda bakarsan çok memnun oluruz o kelimeye.Her alanda değildir ya. Bana mantıklı gelmedi nedense bu söylem.

Valla müsait bir zamanda bakarsan çok memnun oluruz o kelimeye.Her alanda değildir ya. Bana mantıklı gelmedi nedense bu söylem.
Güncelleme sonrası eski mesajlar gözükmüyor galiba.Valla müsait bir zamanda bakarsan çok memnun oluruz o kelimeye.Çünkü ben o konu ile alakalı mesaj attığımı hatırlıyorum ama hangi konuydu tam hatırlamıyorum şimdi. Geçmişten de bakamıyorum, çünkü belli bir noktaya kadar gidiyor sadece.
Dostum senden özür diliyorum. Sen değilmişsin, boşuna senin ismini araya koymuş oldum.Güncelleme sonrası eski mesajlar gözükmüyor galiba.
Kaçıncı sayı bu ?
Ben de diyorum ki Oden kim?E mangada Oden'in kendisi söylüyor zaten.Kendimiz kafadan uydurmuyoruz ki bunları. ''WB mükemmeldi ama Roger kıyaslanamaz'' şeklinde bir cümlesi var adamın.Ve buradaki ''kıyaslanamaz'' kelimesi ''her alanda'' yani.
Eee anca felsefe yapıyon ama Rosinante...Ben de diyorum ki Oden kim?
Büyük bir karaktersiz.
Roger kim?
Her alanda (karaktersizlik dahil) ölçelemeyecek bir adam.
Şu muhabbeti açan burada Whitebeard'ı gömme derdine girip aslında yücelten kişi oluyor işte.
Siz Roger'ı yüceltmek için her alanda lafına güç, şan, şöhret derseniz ben de karaktersizlik, iki yüzlülük, kaypaklık derim yani.Eee anca felsefe yapıyon ama Rosinante...![]()
Ha sen kendi özelinde eklemek istiyorsan ekle, ama mangaya göre ekleyemiyorsun sonuçta.Siz Roger'ı yüceltmek için her alanda lafına güç, şan, şöhret derseniz ben de karaktersizlik, iki yüzlülük, kaypaklık derim yani.
Oden'in lafına bakıp Baba'nın değerini belirleyecekseniz aynı laftan Roger'ın değersizliği de belirlenir böyle.
Tabiki kendi özelimizde yapıyoruz. Mangada sadece "her alanda" diyor çünkü.Ha sen kendi özelinde eklemek istiyorsan ekle, ama mangaya göre ekleyemiyorsun sonuçta.![]()