Hazine de buradaki ailesi için.Erzakları ver hazineleri verme :S
Croc ıslah olmaz.Yani Croc'a gerse bana germiş kadar olurdu :S
Hazine de buradaki ailesi için.Erzakları ver hazineleri verme :S
Croc ıslah olmaz.Yani Croc'a gerse bana germiş kadar olurdu :S
Hatırlayamadım o kısmı :SHazine de buradaki ailesi için.
Croc ıslah olmaz.
Yorumluyorum canım. Adamın en büyük hazinesi ailesi sonuçta. Ayrıca her işin bir raconu var. Karşılığında bir şey almış oldu. Erzağı da vermeyebilirdi. Rogerler aç kalacak değiller sonuçta. Bir incelik yaptı. Baba yüreği işte.Hatırlayamadım o kısmı :S
Attığın o karede croco ağlamış galiba mangaka gizlemek için tepeden vermiş resmini.Babacım diye ağlaması hakkında ne düşünüyorsun ? Galiba Wb oğlu olmaya layık görmediğinden öfkeliydi.Yani Croc'a gerse bana germiş kadar olurdu :S
Tayfası Roger'ın derdi. Bütün erzaklarını bir herifi bir yıllığına ödünç almak için hibe edecek adamın peşinden gidiyorlarsa zaten bu kesinlikle Baba'yı bağlamaz.Yorumluyorum canım. Adamın en büyük hazinesi ailesi sonuçta. Ayrıca her işin bir raconu var. Karşılığında bir şey almış oldu. Erzağı da vermeyebilirdi. Rogerler aç kalacak değiller sonuçta. Bir incelik yaptı. Baba yüreği işte.
Hayranım adama ya.Tayfası Roger'ın derdi. Bütün erzaklarını bir herifi bir yıllığına ödünç almak için hibe edecek adamın peşinden gidiyorlarsa zaten bu kesinlikle Baba'yı bağlamaz.
Baba kendi adamını ve ailesini düşünüyor, o kadar.
Bak işte. Adam MF de neler yaptı yine yaranamadı iyi mi?Hazine de buradaki ailesi için.
Croc ıslah olmaz.
Hahaha, sen dün Bon Clay için ne dediğini unuttun herhalde? O yüzden öyle dedim.Bak işte. Adam MF de neler yaptı yine yaranamadı iyi mi?
İşte bu karakterleri böyle sevmeliyiz dedim bende. Fakat "sevmeliyiz" yani.Hahaha, sen dün Bon Clay için ne dediğini unuttun herhalde? O yüzden öyle dedim.
Ben seviyorum da, Babalık sever miydi bilemem.İşte bu karakterleri böyle sevmeliyiz dedim bende. Fakat "sevmeliyiz" yani.