Aile istiyor isen evlenirsin ya da dost edinirsin felan korsan olup yağma yapıp kara paraya karışmazsın. Yetimleri tayfasına katıyor onlara da çalmayı öğretiyor. Neyse boş ver. Bosa zaman kaybı bu WB.Kardeşim adamın ne yaptığı neden sizi rahatsız ediyor? Korsan da olmuş, ailesini de kurmuş. Ailesi için de bir korsan olarak ölmüş. Ayrıca Zoro fanları neden sığınsın? Ne alaka yani?
Adam denizin çocuklarını istiyor aile olarak. Aile kuruyor ama yuva olarak da denizi benimsemiş. Güçlü olduğu için de yetim bebeleri alabilmiş yanına. Yaşlanıp hastalanana kadar da hiçbirine bir şey yapamamışlar. Kimse dokunamamış. Babalık böyle yapılır. Tam bir reis.Aile istiyor isen evlenirsin ya da dost edinirsin felan korsan olup yağma yapıp kara paraya karışmazsın. Yetimleri tayfasına katıyor onlara da çalmayı öğretiyor. Neyse boş ver. Bosa zaman kaybı bu WB.
Akainu kendi çapında eğleniyor demiş güzel demiş.Adam denizin çocuklarını istiyor aile olarak. Aile kuruyor ama yuva olarak da denizi benimsemiş. Güçlü olduğu için de yetim bebeleri alabilmiş yanına. Yaşlanıp hastalanana kadar da hiçbirine bir şey yapamamışlar. Kimse dokunamamış. Babalık böyle yapılır. Tam bir reis.
Adamın tayfada ne yapacaksın ki? Gencecik yaşında çocuk bakıcılığı mı yapacaksın? Yaşlı adamın triplerini mi çekeceksin? TAyfada eğlence de yok!!OP evreninde olsam ve bir tayfaya katılmayı düşünsem, önce bizim tayfaya sonra da Babalık'ın tayfaya katılmak isterdim. Birisi Babalık'a saldırdığında, tıpkı Marco reis gibi önüne geçer ve; "krala öyle kolay ulaşamazsın," derdim. Ah be koca çınar...
Öyle olduğu için rahat etmişler zaten. Kendi çapında eğlenebilmek için WB gibi güçlü olmak gerekiyor işte.Akainu kendi çapında eğleniyor demiş güzel demiş.
Tayfaya aldıkları kişiler zaten genellikle derdi hayatta kalmak olanlar. Eğlenmek 2. hatta 3.plandadır.Adamın tayfada ne yapacaksın ki? Gencecik yaşında çocuk bakıcılığı mı yapacaksın? Yaşlı adamın triplerini mi çekeceksin? TAyfada eğlence de yok!!
Kendi çaplarında takilmalarina izin vermişler.Öyle olduğu için rahat etmişler zaten. Kendi çapında eğlenebilmek için WB gibi güçlü olmak gerekiyor işte.
Görürsem söylerim.Kendi çaplarında takilmalarina izin vermişler.
Korsan ol demediler belki ama denizciler sağolsun olmak zorunda kaldı. Adamın memleketine huzur getirememişler başlarım sizin yapacağınız işe diyip kendi imparatorluğunu kurup Yeni Dünyada kendi bölgesine huzur getirmiş sevdikleri için korsanlığı araç olarak kullanmış Denizlerin Kralı. Babalığı ağzınıza alırken önce besmele çekip sonra tövbe edeceksiniz. Krala öyle direk laf söyleyemezsiniz.Zoro fanlarının sığındığı liman. Neymiş tek sıkıntısı aile imiş. Kimse sana korsan ol demedi.
Hay ağzınla bin yaşaKorsan ol demediler belki ama denizciler sağolsun olmak zorunda kaldı. Adamın memleketine huzur getirememişler başlarım sizin yapacağınız işe diyip kendi imparatorluğunu kurup Yeni Dünyada kendi bölgesine huzur getirmiş sevdikleri için korsanlığı araç olarak kullanmış Denizlerin Kralı. Babalığı ağzınıza alırken önce besmele çekip sonra tövbe edeceksiniz. Krala öyle direk laf söyleyemezsiniz.