Wb nin roger ile olan konuşmada ki ''d'' ye şaşırması konuşuldu mu ? İlk defa duymuş gibiydi orada.Halbu ki kaptanı da D imiş
O konuşmada benim tayfamda da bir tane var diyor Teach'i kastederek.Wb nin roger ile olan konuşmada ki ''d'' ye şaşırması konuşuldu mu ? İlk defa duymuş gibiydi orada.Halbu ki kaptanı da D imiş
Ama D'nin ne olduğunu bilmiyor.Roger anlatıyor.O konuşmada benim tayfamda da bir tane var diyor Teach'i kastederek.
Bilmiyorum o kadarını.Ama D'nin ne olduğunu bilmiyor.Roger anlatıyor.
Xebec D'miş,nasıl bilmiyor Beyazsakal.
Garip.
Bir tutarsızlık var galiba.Bilmiyorum o kadarını.
Rox mevzusunun sonradan yazılan bir hikaye olduğunun kanıtı bence.Böyle bir adam vardı sen savaştın demiyor Teach diyor o da saçma.Ama D'nin ne olduğunu bilmiyor.Roger anlatıyor.
Garip.
Orada D.'nin anlamını soruyor. Kaptanına sormamış hiç demek. Zaten konuyu Roger açıyor.Ama D'nin ne olduğunu bilmiyor.Roger anlatıyor.
Garip.
Orada D.'nin anlamını soruyor. Kaptanına sormamış hiç demek. Zaten konuyu Roger açıyor.
@Smoker sen ne diyorsun bu işeAma D'nin ne olduğunu bilmiyor.Roger anlatıyor.
Garip.
Sonradan yazılmış büyük ihtimalle umarım daha az mantık hatası ile güzel yedirir.Rox mevzusunun sonradan yazılan bir hikaye olduğunun kanıtı bence.Böyle bir adam vardı sen savaştın demiyor Teach diyor o da saçma.
Olur o kadar o yüzden çok takma.
Cevabını vermiş aslında.@Smoker sen ne diyorsun bu işe