O manga paneline göre sallayanlara söyle onu. Ben başından beri diyorumÖlmüş adamın arkasından ne olduğu belli olmayan bulanık bir manga paneline güvenip sallayanların canı daha çok yanmış sanki zamanında...
O manga paneline göre sallayanlara söyle onu. Ben başından beri diyorumÖlmüş adamın arkasından ne olduğu belli olmayan bulanık bir manga paneline güvenip sallayanların canı daha çok yanmış sanki zamanında...
Marinefordda ben olsam ben bile delik açardım wb'ye adama delik açamayan yokŞunu yaparsam Ace'i kurtarabilirim, bunu yaparsam Ace'i kurtarabilirim! Aç gözlerini Moruk ateşli idealizmin beni tiskindiriyor. İdealler ancak onları gerçeğe dönüştürecek kişiler tarafından ağza alınmalıdır.
Fanların saldirisina uğramam heralde.
38 yıl önce muhtemelen WBde Gura Gura bile yoktu. Tek bisentoyla dalıyordu. Rocks için Rogerin ilk ve en güçlü düşmanı deniyor. Sengokunun denklemine göre,Şu bölümü okumadan önce wb=Roger=garp derdim. Artık Roger=garp>rocks>wb diyorum. Gözümüzde fazla büyütmüş reyizi.
Garp'ın da trolleri türedi arkadaş.
Mihowk fanlarına kurban olsunlar.Hiç sorma ya. Kılıç kokusuna hasret kaldık...
Sonsuz +Edward 'Shirohige' Newgate
Göğsüne kılıç sokmuş evladını bağrına basan, evladı için dünyaya meydan okuyan koca yürekli baba... Ne dedeler, babalar gördük bıyığı etmedi gözümde... Güçmüş,iyiymiş, kötüymüş, şeytanmış zerre umrumda değil, bu serinin zirvesi Oyaji'dir benim için.
Bu yorum ayakta alkışlanır.Edward 'Shirohige' Newgate
Göğsüne kılıç sokmuş evladını bağrına basan, evladı için dünyaya meydan okuyan koca yürekli baba... Ne dedeler, babalar gördük bıyığı etmedi gözümde... Güçmüş,iyiymiş, kötüymüş, şeytanmış zerre umrumda değil, bu serinin zirvesi Oyaji'dir benim için.
Çok güzel yorumEdward 'Shirohige' Newgate
Wb Roger'la aynı jenerasyon. O guclendiyse Roger da güçlenmiştir bence.38 yıl önce muhtemelen WBde Gura Gura bile yoktu. Tek bisentoyla dalıyordu. Rocks için Rogerin ilk ve en güçlü düşmanı deniyor. Sengokunun denklemine göre,
Rocks > Roger > Garp > WB
WB Gura Gura yedikten sonra ;
WB = Roger > Garp
Jenerasyondan ziyade pozisyon önemli. Rogerın en güçlü rakibi Rocks iken bu sonradan WB olmuş. Yani sonraki yıllarda Roger 1 birim güclendiyse WB 5 birim güçlenmiş ki denk olmuslar. Bu da Gura Gura ile mümkün.Wb Roger'la aynı jenerasyon. O guclendiyse Roger da güçlenmiştir bence.