Foruma hoş geldin.Niye karşı tarafın sevdiği karakterlere hakaret ediyorsunuz ki?
Foruma hoş geldin.Niye karşı tarafın sevdiği karakterlere hakaret ediyorsunuz ki?
Bittin sen çok yanlış yaptın.
Birkaç gündür görüyorum. Karakteri sevmeyebilirsiniz, ama hakaret etmeleri çok saçma geliyor. Bu arada yeni değilim forumdaForuma hoş geldin.
Bana kalırsa bu yazın yanlış. Sonuçta bir kurgu karakteri. Bahsettiğin Ramiz Karaeski sanırım. Karakteri Tuncel Kurtiz'in oyunculuğuyla beğenmiş bir insan, yaşadığımız dünyada bu tipi sevmeyebilir.Size hak vermiyor değilim. Bu ülkede Ramiz gibi zorbalıkla adalet dağıtan mahalle dayısı tipleri pek seviliyor. Kültürden gelen bir eğilim.
Evet o Ramiz. İyi oynamış olması sevmeye ayrı bir neden olabilir ki ben de başarılı bulup takdir ederim. Ama konuştuğumuz karakter tipi. İhtiyar, saygın, güçlü kabadayı. Tek örnek Ramiz değil, aklıma o geldi.Bana kalırsa bu yazın yanlış. Sonuçta bir kurgu karakteri. Bahsettiğin Ramiz Karaeski sanırım. Karakteri Tuncel Kurtiz'in oyunculuğuyla beğenmiş bir insan, yaşadığımız dünyada bu tipi sevmeyebilir.
https://eksisozluk.com/entry/54116879
Yanlış anladıysam mesajı silerim. :d
O tiplerden ben de hiç haz etmiyorum. Ama Godfather gerçeği de var. İhtiyar, saygın, güçlü kabadayı.Evet o Ramiz. İyi oynamış olması sevmeye ayrı bir neden olabilir ki ben de başarılı bulup takdir ederim. Ama konuştuğumuz karakter tipi. İhtiyar, saygın, güçlü kabadayı. Tek örnek Ramiz değil, aklıma o geldi.
Mantık olarak bakmaBu biraz övgü gibi olmadı.
Matematik yalan söylemez.Mantık olarak bakma
Beni kastediyorsan Babalığı en çok sevenin ben olduğum doğrudur. Yok kendini diyorsan bir daha düşün derim.Tarihteki en büyük oyaj-san fanı olarak, bu attığın yorumu kutluyor ve seni tebrik ediyorum Tombe.
Ben ağladım yalan yok.Ulan bu adamın öldüğü manga sayısında ağlayanlar vardı sitede. Bir daha öyle bölüm gelmedi.