Wb normal insan diye sayıyorsun yani hala daha
Dünyanın en güçlü insanı diye tanıtıldı. Aksi denene kadar böyle kabul edilecek.
Wb normal insan diye sayıyorsun yani hala daha
Ne desinler dünyanın en güçlü dev kanı taşıyan insanı mı desinler istiyorsun Bizde zaten varsayımlar üzerine konuşuyoruz çıkar mı dev kanı diye.Olurmu olur çünkü benzerlikleri var.Dünyanın en güçlü insanı diye tanıtıldı. Aksi denene kadar böyle kabul edilecek.
Ben de merak ediyorum da şu "Kudretli Ulus" denilen saldırı sanki uzun menzilli haki saldırısı gibi.Normalde bu devlerin hakisi normal bir insandan daha kuvvetli olması gerekmiyor mu? Kid’in yediği saldırı devlerden, haki mi yoksa şok dalgası mı? Tartışıldı mı daha önceden?
Wb:ağam sıkam mı gafasına
Ace: Ağam sıham mı (Teach)?Wb:ağam sıkam mı gafasına
Xebeck:Bırak şehmus xD
Çok kırıcı bir benzetme üzülerek seni kınamak zorundayım.Ace: Ağam sıham mı (Teach)?
WB: Cıks! Sıkılacak adam değil boğulacak adam.
Çok kırıcı bir benzetme üzülerek seni kınamak zorundayım.
Etme bulma dünyası diyorsun yani sen kaptanını sırtından bıçaklarsan gün gelir sende aynı ihanete uğrarsın.Kesin değil fakat Rock D Xebece ihanet edip Garp ve Rogerin onu yenmesini sağladığını düşünüyorum. Rock Xebece destek verseydi Xebec yenilmezdi bence. Aynı şekilde Xebecin iradesini taşıyan Blackbeard tarafından ihanete uğradı.