Hemşerim kusura bakmıyorsun değil mi?
Hemşerim kusura bakmıyorsun değil mi?
Kaido'yu kardeşi gibi gördüğü için iki kardeşi arasındaki davaya karışmamıştır.Korkaktır.Kaidodan it gibi korkar.Korkusundan Wanoya yaklaşamamış Odene ihanet etmiştir.Akaino çok doğru konuşmuş Rogerın gölgesinde kalmıştır hep
Güzel yerden yakalamışsın fandaş. Kaido da abisi Beyazsakal ölmesin diye Marineford’a kafa atmaya gidiyordu tutmasalar. Arada derin bir bağ olduğu belli.Kaido'yu kardeşi gibi gördüğü için iki kardeşi arasındaki davaya karışmamıştır.
Reis, tamam iddia kaybettin Wb fanı olman gerekiyor falan ama niye yeni argüman üretip dört gün sonraki alpamisin başına bela ediyorsun? xDKaido'yu kardeşi gibi gördüğü için iki kardeşi arasındaki davaya karışmamıştır.
Ben urettiysem çözümü de bende.Reis, tamam iddia kaybettin Wb fanı olman gerekiyor falan ama niye yeni argüman üretip dört gün sonraki alpamisin başına bela ediyorsun? xD
Oden gibi biri için bende kılımı kıpırdatmazdım haklı aslında.Korkaktır.Kaidodan it gibi korkar.Korkusundan Wanoya yaklaşamamış Odene ihanet etmiştir.Akaino çok doğru konuşmuş Rogerın gölgesinde kalmıştır hep
Ben bu yoruma sinirlenirdim ama şifreyi gördüm.Korkaktır.Kaidodan it gibi korkar.Korkusundan Wanoya yaklaşamamış Odene ihanet etmiştir.Akaino çok doğru konuşmuş Rogerın gölgesinde kalmıştır hep