Hiç hoş gelmeyen bir egosu vardı kimse bana dokunamaz kafası olmasa zaten MF'dan alayı sağ kurtulurdu. Severim ama ölmesi daha iyi oldu .
+ bilmem kaç.Adam gider ayak Teach ve Akainu'yu tokatladı yav. 1 vs 1'de Bu adamın genç ve muhtemelen en güçlü halini Roger alıyordu(denkti deniyor ama alıyordur muhtemelen). Düşünün Roger'in seviyesini
Niye acımasız olsun yahu. Artık yaşanmışlar ve yapacakları en faydalı şey ölüp gençlerin önünü açmak olur. Gençlere önem verelim.Çok acımasız bir yorum olmuş ya Çağa ayak uydurması zaten mümkün değildi. Çağın kendisiydi, yeni çağda işi olmadığını "Beni yeni çağa taşıyabilecek bir gemi yok" diyerek özetledi adam.
Karakter zaten mükemmel üzerine konuşmaya gerek yok, benim asıl dikkatimi çeken kendisini seslendiren seiyuu Kinryū Arimoto . Bir ses bu kadar mı uyar karaktere helal olsun.
Wb Alman olarak düşünülüp çizilmiş muhtemelen Oda tarafından bana göre.Tipi,görünüşü falan benziyor bence.Zaten bayrakta eskiden gamalı haç şeklindeydi.Memleketi olaydı kesin Trabzonlu olurdu. Karadenizli kişiliği var