Baştacı oluyorlar malesef. Doflamingo sevginizin sahiden anlaşılır tarafı yok ama naabarsın?Ailesine ihanet edenler ne oluyor o zaman?
Baştacı oluyorlar malesef. Doflamingo sevginizin sahiden anlaşılır tarafı yok ama naabarsın?Ailesine ihanet edenler ne oluyor o zaman?
Öylesine yazıyorum ben zaten xD Severim kısmına tıklamışım. Ne kadar Oden konusu muallakta olsa da ben iyi bir baba değil miyim sahnesinde duygulanmıştım.Bazı hataların affı olmaz.
Chris Amiral siyosu beynini yıkamış senin yazık...Vizyonsuzluk abidesi
Olmayacak şey değil.Böyle diyerek amiral lobisinin ekmeğine yağ sürüyorsun.Bak bunu dediler olacak.10 kat güçlü adama kimse kafa tutamaz.Akainu kafa tuttu.O kadar da değil haklıyken haksız duruma düşürme bizleri.
Severim kısmına tıklamış olsan da, sözler kalbin aynasıdır.Öylesine yazıyorum ben zaten xD Severim kısmına tıklamışım. Ne kadar Oden konusu muallakta olsa da ben iyi bir baba değil miyim sahnesinde duygulanmıştım.
Severim kısmına tıklamış olsan da, sözler kalbin aynasıdır.
Ikiside aynı şey roshi.Baştacı oluyorlar malesef. Doflamingo sevginizin sahiden anlaşılır tarafı yok ama naabarsın?
Oden sonrası Wb'a bakış açım çok değişti.Chris Amiral siyosu beynini yıkamış senin yazık...
Babasına satış koyup sözünü tutmayan adam için WB hakkında fikir değiştirmek mi üzücü...Ikiside aynı şey roshi.
Oden sonrası Wb'a bakış açım çok değişti.
[Kütüphane] - Edward Newgate †
Babadır. Oğulları yaşasın, yeni çağa yol alsın diye canını ortaya koymuştur. Bir de şöyle babalar vardır :üzgünüm::www.korsanfan.com